Můj kousek štěstí

Držím se, ale je to těžké!

Roky běží a ona se začíná bát, že skončí bez chlapa a bez dětí. Bude muset jednat!

Všechno na ni padá. Hvězda seriálu ZOO prochází složitým obdobím. Denisa Nesvačilová (32) přiznala stres, což je vidět i na její pokožce.

Odmalička totiž bojuje s ekzémem. „Držím se, ale je to těžké. Když se člověk osype, aspoň to teď v zimě skryje pod svetr,“ nechala se slyšet zrzka.

Kvůli nepříjemné vyrážce se prý stydí vyrazit i na rande. Přitom její milostný život je na tom nyní opravdu špatně, ještě se stále nedokázala oklepat ze zrady exmilence Petra Kolečka (39).

Po rozchodu nafotila odvážné snímky. Alespoň na chvíli se cítila lépe.

Nemá se o koho opřít

Scenárista jí sliboval lásku, nakonec se ale loni v březnu oženil s modelkou Anetou Vignerovou (36). Nějakou dobu mezi oběma ženami pendloval, na Nesvačilové to zanechalo hluboké šrámy.

A i když se snaží tvářit jako někdo, komu taková věc nemůže ublížit, opak je pravdou. Ve svém nitru je velmi zraněná a neví, kudy kam. Potřebovala by se o někoho opřít, jenomže nikdo takový v dohledu není, i když se sem tam objeví spekulace, že s někým randí.

Hledá prevíta?

Nesvačilová se možná snaží získat sebevědomí alespoň na sociálních sítích, kam pravidelně sdílí lechtivé fotky. Nedávno také nafotila snímky pro pánský časopis. Nic z toho ale nemůže zmírnit její bolest.

Možná už začíná pochybovat i o tom, jestli je opravdu tak krásná, jak kolem sebe neustále slýchá. Asi by se potřebovala zamilovat do někoho, kdo na ni bude hodný a hlavně jí bude věrný a bude mít jen ji.

Na druhou stranu se říká, že je spíš na „zlobivé“ kluky. Což ale může znamenat další riziko, že zůstane sama s roztrhaným srdcem na dlani.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden