Můj kousek štěstí

Proč je stále tak zoufale sama?

Neúspěšná lovkyně.

Osamělá herečka se už uchyluje k dosti zoufalým pokusům, jak sbalit chlapa. Exmilenec Kolečko v ní asi zanechal opravdu hlubokou ránu...

Je na tom asi opravdu špatně! Herečka ze seriálu ZOO se opět střehmlav řítí do náruče mužů. Nedávno například zareagovala na výzvu herce Matouše Rajmonta (51), který si na sociální síti napsal, jak je to skvělé sedět s vínem u krbu. „Jedu!“ pozvala se okamžitě v komentářích Denisa Nesvačilová (32), což samo o sobě znělo zoufale.

Nejezdi!

Ihned však zasáhla Rajmontova maminka, herečka Iva Hüttnerová (75): „Denisko, nejezdi,“ dala jí jasně najevo, jak to bude. Pro zrzavou krásku u nich doma zřejmě není místo. To vypadá jako další drsná rána a něco, co opravdu slyšet nepotřebovala.

Povídá se, že Nesvačilová je na tom stále špatně od doby, co se rozešla s Petrem Kolečkem (39). Ještě loni touto dobou s ním plánovala budoucnost, když se dozvěděla, že se oženil s modelkou Anetou Vignerovou (36).

Přestane chlapy bavit?

Sama přiznává, že se nechce za pár let vzbudit a zjistit, že je bez chlapa a bez dětí. Zdá se ale, že má obrovský problém jakýkoli smysluplný vztah navázat a zase se hluboce zamilovat.

Nálepka milenky scenáristy Kolečka jí na atraktivitě také nepřidává, muži se jí možná bojí. Potřebovala by hodného, milého kluka, v jehož náruči se její zlomené srdce zacelí.

V tom ale může být problém, protože se o ní povídá, že potřebuje vedle sebe tak trochu rebela. Podle toho ale její vztahy také dopadají a ona pak končí se srdcem na kousky.

Vždyť třeba i režisér Daniel Pánek (36), s nímž randila před lety, ji prý opustil kvůli jiné ženě... Jako by vztah vždy došel do bodu, kdy chlapa přestane bavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden