Můj kousek štěstí

Sprostě nadává Kolečkovi

Zlomené srdce nejlépe vyléčí nová láska! Jen aby opět nelovila v zakázaných vodách...

Srdce rozlámané na kousky má podle všeho Denisa Nesvačilová (32). Ukazuje se, že krásnou zrzku zasáhl rozchod se záletným Petrem Kolečkem (39) daleko víc, než byla donedávna ochotna přiznat.

Nyní konečně otevřeně promluvila, a nebere si servítky. Lstivý scenárista jí sliboval hory doly, údajně i svatbu, a ona mu uvěřila. Když už se v představách viděla coby nevěsta v bílých krajkách, Kolečko zmizel, aby se vzápětí oženil s matkou svého syna Anetou Vignerovou (35).

A Nesvačilová se od té doby zuby nehty snaží předstírat, že ji Kolečkova zrada nijak zvlášť nevykolejila, ale i malé dítě by na ní poznalo, že je hluboce zraněná. Nevydržela a dala to najevo.

„Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila, a pak vás hodní kluci začnou fakt bavit,“ prohlásila nekompromisně. Naznačila, že zamilovat se do člověka, který lže, se může přihodit každému.

Hlavně aby se skutečně poučila a aby se nespálila znovu. Na nedávném filmovém festivalu v Karlových Varech obrážela jeden večírek za druhým, nejspíš ve snaze potkat novou lásku. Pokud ji ale neodolatelně přitahují zlí hoši, čekají ji jen další dramata...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden