Moje šťastná hvězda

Soupeří spolu o jednoho muže?

Míří Denisa do dalšího milostného trojúhelníku se zadaným kolegou a jeho partnerkou?

Povídá se, že si DENISA NESVAČILOVÁ (32) velmi dobře rozumí s kolegou LUKÁŠEM BURIANEM (44). Ten je ale zadaný. Bude z toho další milostný trojúhelník?


Teprve nedávno skončil románek hvězdy seriálu Dobré zprávy Denisy Nesvačilová (32) a scenáristy Petra Kolečka (39). V prostorách Divadla Radka Brzobohatého teď ale podle některých informací vzniká nová aférka.


Spekuluje se o tom, že má zrzka blízko k Lukáši Burianovi (44), který se objevil například v seriálu Místo zločinu Ostrava. Ten už však jedenadvacet let žije s blond herečkou Annou Kulovanou (41) ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a Velmi křehké vztahy.


Je z něj úplně vedle


Jiskra mezi Burianem a Nesvačilovou měla přeskočit během zkoušení hry A je to venku!. „Mám ráda, když se muži chovají jako gentlemani, jsou chytří a vtipní,“ usmívala se herečka. Někdo tvrdí, že tím nepřímo myslela právě Buriana a vzkazovala mu tak, že jí není lhostejný.


Procházejí krizí?


Vlastně bychom se ani nedivili, kdyby mezi nimi něco vznikalo. V první řadě spolu mají ve zmíněné hře řadu milostných scén, a dokonce se i líbají. A v zákulisí se navíc velmi živě diskutuje o tom, že vztah Buriana a Kulované je už nějakou dobu v krizi a po více než dvou desítkách let zkrátka vyprchala chemie.


S Kulovanou jsou spolu už přes 20 let, možná to ale brzy skončí.

Kulovaná se v jednom rozhovoru snažila všechny spekulace zahrát „do autu“. Podle ní nejde o nic jiného než promo na představení a je to prostě součást herecké profese. Což samozřejmě může být pravda.

Má slabost pro vlivné muže

Celá řada indicií však hovoří o tom, že Burian a Nesvačilová to jako velkou legraci neberou. Asi až čas ukáže, jak to mezi nimi opravdu je. Jisté však je, že zrzavá herečka si vybírá muže, kteří jí pomohou s kariérou.

S kolegyní si velice dobře rozumějí. A zřejmě nejen na jevišti.

Kromě zmíněného Kolečka chodila třeba s Vilémem Postráneckým (36), synem známého herce Václava Postráneckého (†75). Chodila také třeba s režisérem Danem Pánkem (35), který ji obsadil do thrilleru Taxi 121.

Je si opravdu jistá?

Podle Kulované je Nesvačilová její kamarádka. Nicméně by se také mohla hodně přepočítat. Taková Pavla Tomicová (61) si zřejmě také myslela, že Kristýnu Kociánovou (38) zná dobře. Přesto jí „kámoška“ odvedla manžela a pořídila si s ním dítě...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden