Můj kousek štěstí

Dívčí válka v ZOO

Komu jde po krku?

Když Denisa Nesvačilová (32) před pár měsíci naskočila do seriálu ZOO, byla prý zkroušená, plná bolesti a zrady, kterou prožila s Petrem Kolečkem (39).

Scenárista ji tahal za nos, sliboval jí společný život, a nakonec si vzal Anetu Vignerovou (35) s níž vychovával syna. Krásná zrzka se už ale zjevně oklepala. Říká se, že by se chtěla v televizi víc prosadit a být v ZOO a potažmo i na Primě tváří číslo jedna.

Nesnáší se?

Jenomže tento post momentálně okupuje hlavní hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30). A podle všeho se tyhle dvě dámy zrovna nemusejí.

Mezi herečkami asi dlouhodobě nejsou dobré vztahy, ačkoliv když před pár lety natáčely seriál Slunečná, zdálo se, že si padly do noty. Kamarádství ale zřejmě vzalo zasvé. Když se loni provalil Nesvačilové románek se scenáristou Kolečkem, Burešová to nenechala bez povšimutí.

Nelíbilo se jí, že její kolegyně svedla zadaného tátu od rodiny a své rozhořčení okamžitě ventilovala na sociálních sítích. „Dneska mě pobouřilo, že jsou mezi námi lidi, kteří rádi přebírají partnery zadaným lidem,“ prohlásila.

Bohatý milenec?

Jenže Denisa už snad brzy hodí minulost definitivně za hlavu. Možná pro to má o důvod víc. Spekuluje se totiž, že už se jí podařilo najít si nového partnera.

Bylo jen otázkou času, než bude slavit takový triumf. Poté, co ji Kolečko opustil, obrážela večírky, kde to dovedla pořádně roztočit. Oblečená do krátkých sukní a topů bez podprsenky přitahovala zraky mnoha mužů a jednoho ze svých ctitelů už si zřejmě vybrala.

Jeho jméno zatím tají. Po nedávném skandálním milostném trojúhelníku, z něhož vyšla jako poražená, se vlastně není čemu divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden