Můj kousek štěstí

Odsouzena k samotě?

Mužům říká jasné NE.

Srdce má zavřené, lásce už nedává šanci. Hvězda seriálu Eliška a Damián je předchozími vztahy tak zdevastovaná, že si partnera po svém boku ani neumí představit.

„Občas se s někým začnu scházet s tím, že uvidíme, co z toho bude. A nic,“ přiznala smutně Michaela Kuklová (55). Nejvíc ji zřejmě zranilo manželství s producentem Jiřím Pomejem (†54).

Nechoval se k ní pěkně, navíc po něm zůstaly dluhy, které částečně musela splácet. Není se čemu divit, že to na ní zanechalo následky. Čím déle je sama, tím víc se ve své samotě zabydluje.

Po boku exotické krásky je rozvedený Šteindler konečně šťastný.

Křivdy neodpustila

Je asi jen malá šance, že by se znovu zamilovala. Nebo že by alespoň mohla s mužem žít. Má dost výčitek a obviňování.

„Ty křivdy mně ve vztazích hrozně vadily,“ vysvětluje. Dodává ale, že ví, že takhle to nemá nastavené každý muž. Jako by si nechávala otevřená vrátka.

Prý se v poslední době vídá s otcem svého syna Romana (15), podnikatelem Romanem Holomkem (64). To se ale nejeví jako příliš pravděpodobná varianta, nerozcházeli se totiž v dobrém.

Mnohé je pojí

Někteří její kolegové se shodují, že pokud má přijít pan božský, muselo by to být opravdové terno. Milý člověk se srdcem na dlani. Je otázka, jestli někdo takový existuje.

Pár lidí už se pozastavilo nad jejím vztahem s Milanem Šteindlerem (66), s nímž natáčela Elišku a Damiána. Také si prošel peklem, bývalá žena ho údajně psychicky i fyzicky týrala.

S Kuklovou, jejíž vztahy také nekončily vesele, by tak měli mnoho společného. Herec je však zadaný, randí s exotickou kráskou Lily Ahou Král, majitelkou PR agentury. Což ale neznamená, že s ní bude navěky...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden