Můj kousek štěstí

Ondřej Soukup své ženě s dětmi nepomůže?

To je tedy smutné zjištění! Ještě před pár lety skladatel Ondřej Soukup (66) působil dojmem, že je pro rodinu s dětmi jako stvořený. Zplodil celkem tři děti, z toho dvě se svou sočasnou.manželkou Lucií Šoralovou (40).

Nejspíš si ho tedy snadno přestavíte, jak své milované s výchovou pětileté Rebeky a tříletíého Ondřeje, které spolu mají, s nadšením pomáhá. Jenomže všechno je nejspíš jinak! Prý přebalování a krmení dětí nikdy nebyla jeho parketa, to je podle něho ženská práce a ani v nyní, kdy jsou ratolesti už větší, není zrovna příkladným otcem.

Prý podrývá Luciinu autoritu. "Přísná maminka jsem samozřejmě já a nejhodnější tatíneček, který ve vteřině zničí vše, co jsem několik hodin pracně budovala, je samozřejmě Ondřej," postěžovla si Šoralová.

"Když si chci po celém dni plavání proti proudu postěžovat, tak mi řekne, že výchova dětí je tak krásná a ušlechtilá činnost, že mě o ni nemůže připravit," dodává odevzdaně. Veškerá tíha zodpovědného rodičovství leží právě na Soukupově ženě.

Skladatel to bere lehkovážně, ale možná by se měl nad svým konáním přeci jen zamyslet, aby Lucii jednoho dne nedošla trpělivost a nezačala hledat někoho jiného, kdo by jí byl oporou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden