Můj kousek štěstí

Podezírá muže z nevěry?

O krizi v manželství Hany Zagorové (73) a Štefana Margity (63) se mluví déle, ale nikdo z nich nic nikdy veřejně nepotvrdil. Nyní se však zdá, že problémy nabraly konkrétní obrysy. Zpěvák totiž prý odmítá brát manželku s sebou na zahraniční vystoupení.

P ár své problémy veřejně většinou neventiluje. Oba však přiznávají, že mnohdy stačí naprostá maličkost a už je oheň na střeše. Často se prý musí hodně krotit, aby si nevjeli do vlasů. Zagorová je údajně dost paličatá a nemá ráda, když jí muž do něčeho mluví nebo jde příliš proti ní. To se pak dokáže opravdu rozčílit. Teď jí Margita oznámil, že už s ním nebude cestovat na zahraniční koncerty. Zpěvačka v tom vidí údajně velký problém. Podezírá snad muže, že by jí mohl být nevěrný?

Nesmí jí mluvit do práce

„Vadí jí, když jí mluvím do práce. Do toho se jí vůbec nesmím míchat,  ale je to někdy těžké,“ svěřil se Margita s tím, že si pak sedne do hlediště, potí se mu ruce a znervózní. Teprve když vidí, že je manželka v klidu a zpívá dobře, oddechne si. I přes vidinu rozepří si občas nedá operní pěvec říct a chce své ženě radit. Jakmile se prý dostane do ráže, je mu jedno, jestli jí to vadí nebo ne. Nikdy to ale nemyslí zle, jde mu jen o to, aby Hana odvedla dobrý výkon a fanoušci byli spokojení. To ona prý ne vždy chce slyšet. Margita se netají, že se i přes námitky manželky rád míchá do různých věcí. Proč ale měl teď manželce říct, že ji s sebou do budoucna už nebude brát na zahraniční cesty, když v tomto případě jde o jeho vystoupení? V každém případě jeho žádost Hanu značně rozohnila. Měla prý manžela začít podezírat z nekalostí, což vyvolalo vztek zase na druhé straně. Margita si údajně nechce nechat žádná taková nařčení líbit, protože za jeho žádostí prý není nikdo další, ani nezájem o Hanku. Manželka ho zkrátka při dlouhých zahraničních cestách příliš rozptyluje a on není schopen se soustředit tak, jak by si přál. Nemůže naplno pracovat a věnovat se ženě, která se tak většinu času nudí na hotelu. Zagorová ale prý nechce vůbec slyšet o tom, že by měla zůstat doma a trpělivě na muže čekat.

Chce to pauzu

Na druhou stranu, nikdo by se nemohl divit, kdyby si chtěl Margita od ženy odpočinout. Přece jen tráví spolu dost času, což vztahům ne vždy prospívá. Je možné, že opernímu pěvci chybí jistý druh osobního prostoru, kdy by měl chvíli jen pro sebe. Margita si toho je zřejmě, na rozdíl od manželky, dobře vědom. Vždyť nejednou se ozývalo z úst blízkých, že Zagorová s Margitou se mají navzájem občas plné zuby, protože si mluví do věcí do kterých by neměli. Kdoví, jestli se manželé dočkají 30. výročí. Zatím je to necelých 28 společných let... .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden