Můj čas na kafíčko

Přijde Dalibor Gondík kvůli Tváři o svou rodinu?

Zviditelnit se a být každý týden na televizních obrazovkách je jedna věc… Ale je herec a moderátor Dalibor Gondík (47) připravený kvůli populární imitační show Tvoje tvář má známý hlas, na jejíž, v pořadí už čtvrtou řadu, nakonec kývl, riskovat svoje vlastní choulostivé zdraví a hlavně svoji rodinu?

Zatímco sestra, známá herečka a účastnice minulé řady soutěže Adéla Gondíková (44) a jeho dospívající syn Theodor (17) chtěli, aby do této bláznivé show také šel, jeho žena Markéta rozhoně nadšená nebyla. Proč? „Manželka, když jsem jí to řekl, prohlásila, že jsem se snad úplně zbláznil,“ vyjádřil se o reakci vlastní ženy Dalibor. Už na jaře, když byla v soutěži Adéla, si spolu pořád telefonovali a konzultovali každou drobnost Adélina vystoupení. Vypadá to teď stejně? A co na to teď říká jeho manželka Markéta, která už tenkrát nechápala jejich několikahodinové hovory?

Proč ho sestra víc nevarovala?

Stále se bojí, že to nezvládne!

Pochybnosti měl Dalibor hlavně sám o sobě. Děsil se, jak se s takovým zápřahem vyrovná. V podstatě se prý upsal ďáblu. Účast si vyzkoušel už na jaře s Adélou  v legendárním vystoupení jako kapela Modern Talking. I to prý ale na jeho psychiku bohatě stačilo. Jak teď zvládne celou soutěž? Nad vodou ho paradoxně drží alespoň fakt, že dostane co možná nejvíce ženských rolí. „No jo! Na podpatcích  a dámských šatech si už dlouho ulítávám. V ženských rolích jsem jako doma,“ libuje si Dalibor. Ženskou prý totiž zazpívá a uhraje daleko lépe než nějaké drsné chlapy.

Ušil si na na sebe zbytečně velký bič?

Tak toho se Dalibor navzdory svojí nemoci vůbec nebojí. Před osmnácti lety se u něho objevila zákeřná epilepsie, která se plně projevila čtyři roky zpátky, kdy dokonce celá situace došla tak daleko, že zůstal ležet bezvládně na chodníku. „Byl jsem tehdy ve velké pracovním vypětí, stresu a to všechno dohromady to asi odstartovalo,“ přiznal herec. Dnes už se ale podle svých slov cítí dobře, a aby to dokázal, běhá každý den za každého počasí aspoň hodinu a půl. Jak se ale jeho tělo postaví takové výzvě, která je charakteristická právě stresem, nevyspáním a celkovou únavou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden