Můj čas na kafíčko

Proč hvězdu Ordinace Oltovou Sedláčkovou trápí noční můry?

Naskočila do rozběhnutého, dvanáct let vysílaného oblíbeného seriálu Ordinace! Přesto už je v něm herečka Klára Oltová Sedláčková (42) po půl roce jako ryba ve vodě. Přesto si ale některé věci rodačka z Pardubic takhle nepředstavovala.

„Myslím, že čelí velmi statečně všem příkořím. Je rozhodně statečnější, já bych nějaké její situace asi neustála,“ popisuje Klára svou novou seriálovou osobnost. Sekne s takovou příležitostí? Ačkoli s ní v populárním seriálu počítají a rázem se z ní coby sestřičky stala v kamenické nemocnici vrchní sestra, přineslo jí to do jejího vlastního života mnoho překážek. Dokonce jí teď scenáristé přihráli i sympatického seriálového syna, medika Jonáše jako finalistu soutěže Tvoje tvár má známý hlas Milana Peroutku (27). Vydrží hvězda filmu Román pro muže a seriálu Všechny moje lásky takový zápřah, na který nebyla ani v nejmenším zvyklá?

Proč se budí hrůzou?

Peníze za takový kšeft jsou sice jedna věc, ale stojí to blondýnce za to? „Už nemůžu v noci ani spát. Každou hodinu se budím, že zaspím,“ stěžuje si Klára, která rozhodně není ranní ptáče a má strach, aby to nemělo dopad i na její rodinu a hlavně manžela, protože vůbec neví, kde jí hlava stojí. Zvítězí vidina pravidelného přijmu, či klid a pohoda? Herečka to- tiž ani ve svém věku nevylučuje, že by šla do dalších dětí. Co vlastně plánuje? Další dítě ke dvěma malým synům Kristiánovi (12) a Oliverovi (8)? „Nebo taky dvojčata, trojčata. To taky ještě nemáme. Zatím neplánuji, ale ani nevylučuji,“ přiznala se. Začátky přitom byly mezi ní a manželem všelijaké.

Ze začátku vztahu mu platila

Teď jsou zatím s manželem Jaroslavem relativně spokojení, ale v paralelním životě seriálové hvězdy zažívá jinou lásku se slonem v porcelánu Vilíkem alias Romanem Štabrňákem (34), který se do ní v seriálu Ordinace zamiloval na první pohled. Nezlákají ji milostné hrátky s hercem i ve skutečnosti? „Zatím u něj v seriálu zrovna začínám bydlet a on mě vysekává z mých průšvihů,“ říká. Podlehne jeho kouzlu i v realitě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden