Moje sladké tajemství

Proč Prachař Sandevu pořád tak ponižuje?

Začíná jí docházet trpělivost!

Herečka Sara Sandeva (26) zažila od svého přítele Jakuba Prachaře (40) ponížení na televizní obrazovce. A zřejmě ne naposledy!

O pořádné pozdvižení se nedávno postaral Jakub Prachař (40).Diváci pořadu Máme rádi Česko netrpělivě očekávali, zdali uspěje v soutěžní disciplíně, ve které měl rozpoznat, kdo se skrývá v koláži vytvořené ze dvou tváří známých osobností.

Jednou z nich byla právě hvězda seriálu Jedna rodina Sara Sandeva (26) a druhou jeho maminka, herečka Dana Batulková (66). Prachař se v tu chvíli ukázal jako pěkný mamánek, protože Batulkovou poznal okamžitě, zatímco svou lásku zaměnil za tři jiné ženy. A té to prý pořádně hnulo žlučí.

Je s ním těžké pořízení

Sandevě má totiž vrtat hlavou, proč její vyvolený neustále myslí na jiné. A zjevně to není jediný problém, který mezi sebou mají. Už několik měsíců se povídá, že ji pěkně štve, protože je arogantní a občas se k ní nechová jako ke své přítelkyni.

A aby toho nebylo málo, k žádnému posunu ve vztahu u nich také nedošlo. Pokud to takhle bude pokračovat dál, Prachař asi zůstane sám jako kůl v plotě.

Dělá to všechno naschvál?

Jeho známí ale tvrdí, že je ve skutečnosti všechno trochu jinak. Prý je to z jeho strany cílená provokace za to, že se šušká o jejím poměru s kolegou Vincentem Navrátilem (26).

Těžko ale říct, zda je to ta správná cesta, jak jí dát najevo, že ji chce jenom pro sebe. A pokud s Navrátilem opravdu nic nemá, mohlo by ji to naštvat ještě víc. Zatím to opravdu vypadá, že místo svatby dojde spíš na rozchod...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden