Moje šťastná hvězda

S mužem jsou jako voda a oheň, ale funguje to

Moje šťastná hvězda

Dlouho hledala někoho, koho by si mohl a vážit, napotřetí to vyšlo. S manželem se skvěle doplňují a vychovali tři dcery.

V životě Báry Kodetové (53) patří nezastupitelné místo jejímu slavnému tatínkovi. Ovlivnil ji v mnoha ohledech a v neposlední řadě by se bez něj nejspíš neseznámila se svým úžasným manželem.

Svým životem si Barbora Kodetová (53) nese dědictví víc než dvousetleté herecké tradice. Umělecké geny zdědila nejen po otci Jiřím Kodetovi (†67) a jeho slavných předcích, také rodina maminky pocházející ze Slovenska měla k umění blízko. Mezi jejími předky byla i operní zpěvačka, která konkurovala Emě Destinové (52).

Měla krásné dětství

K rodinné tradici se Bára pyšně hlásí a s láskou vzpomíná na chvíle svého dětství, které strávila v Těptíně. Tam její rodiče dobrovolně odešli po roce 1968 do jakéhosi soukromého azylu, a díky tomu žila Bára uprostřed přírody, i když se

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden