Moje šťastná hvězda

Snaží se zachránit vztah?

Vypadalo to, že se z proutníka stal věrný manžel a milující otec. Není to ale jen póza a on se nezměnil?

Moderátor je snem každé ženy – bohatý, šarmantní a pozorný. Leoš Mareš (47) ale prý trochu klame tělem. A na začátku roku možná žehlil další průšvih. Co prý provedl?

Nejslavnější český moderátor vzal svoji manželku Moniku (42) do jednoho z nejluxusnějších horských středisek na světě, do savojského Courchevelu ve francouzských Alpách. A co víc, Leoš Mareš (47) jí dovolil nezřízeně utrácet, měla od něj povolený neomezený rozpočet.

Vypadá jako neskutečně úžasné romantické gesto, které by každý žena přivítala všemi deseti. Otázka však je, co stojí v pozadí a jestli si Mareš nekupoval spíš odpustky.

Do horského střediska manželé přiletěli vrtulníkem z Ženevy, Mareš si tam nechal dovézt svůj Rolls-Royce a evidentně chtěl, aby se jeho partnerka cítila jako Pretty Woman, měla k dispozici prodavače, kteří ji obskakovali, a mohla si koupit cokoli, na co ukázala.

Má zapomenout na románek?

Háček je však v tom, že kolují drby, že moderátor potřeboval, aby jeho drahá polovička zapomněla na jeho průšvih. Povídá se, že jí byl nevěrný, a i když měl románek brzy ukončit, některé detaily se k jeho paní dostaly. Mohou to samozřejmě být jen klepy někoho, kdo jim závidí štěstí a bohatství.

Je od něj zvyklá na luxus, moderátor si to může dovolit.

Ale ne nadarmo se říká, že na každém šprochu pravdy trochu. Navíc je tu Marešova minulost, jež rozhodně nepřipomíná dokonalého a věrného partnera. Vzpomeňme na zástup jeho milenek v čele s Gabrielou Dvořákovou (34), se kterou prý podváděl první manželku a nakonec se rozvedl.

Randil s vicemiss Hanou Svobodovou (35), oblíbenou partií slavných mužů Petrou Faltýnovou (45) a mnoha dalšími. Sice se předpokládalo, že ho vztah se současnou manželkou změnil, jenže je opravdu možné, aby se podstata člověka totálně „překopala“?

Může mít flirtování a úlety jako „sport“, možná si potřebuje dokazovat, že je stále stejný „chlapák“, jako v minulosti. Nakonec, nebyl by jediný muž, který si spolu s přibývajícím věkem potřebuje posílit ego.

Pokud je Marešův mimomanželský úlet skutečně pravda, tak se mu asi podařilo, aby manželka zapomněla, na sociálních sítích se tvářila opravdu velmi spokojeně.

Mohla by mu utéct?

On si absolutní luxus samozřejmě může dovolit, přesto by asi bylo lepší, aby raději milenky nechal na pokoji. Bankrot mu zřejmě nehrozí, podobných „omluvenek“ by tedy mohl rozdávat ještě dost, na druhou stranu by se mu ale mohlo stát, že to nebude stačit.

Monika je velmi hrdá žena, která by asi jen těžko snášela, kdyby pro svého partnera nebyla na prvním místě. Život ve zlaté klícce je jedna věc, i ten ale má své hranice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden