Moje šťastná hvězda

Tají Denisa ženatého milence?

Lidé jí nemohli přijít na jméno, když odvedla Kolečka od rodiny. Možná je to tady zase, kráska se asi nepoučila.

Ráda utrácí. Říká se, že na to má nového „sponzora“. Má být ženatý, i proto ho asi DENISA NESVAČILOVÁ (32) tají. Poúletu s PETREM KOLEČKEM (39) se nikdo nediví.


V seriálu ZOO je dlouhodobě za hvězdu a podle všeho se na lepší časy začíná blýskat i v životě. Denisa Nesvačilová (32) si prý našla nového chlapa. Jenže to zase asi není jen tak, protože má být opět ženatý.


Což už tady jednou bylo. Spousta lidí ji ještě dnes nenávidí za to, že od rodiny odvedla Petra Kolečka (39). Na druhou stranu ani scenárista není žádné neviňátko, mezi zrzavou herečkou a Anetou Vignerovou (35) pendloval několik měsíců, než si modelku konečně vzal.


Kde na to bere?


Pokud tedy opět začala randit s někým, kdo má doma manželku a třeba i dítě, od veřejnosti by to asi znovu pořádně schytala. Každopádně by se i proto nikdo nedivil, pokud by jeho jméno úzkostlivě tajila. I někteří její kolegové se však pozastavují nad tím, že Nesvačilová v poslední době hodně nakupuje. Sama se přiznala, že utrácí hlavně za módu, na které ujíždí.


O jejich vášnivém románku se spekulovalo několik týdnů.

A nejsou to zrovna malé částky. Podle mnoha lidí by na to její příjmy nemohly stačit. Jedině že by rozbila pořádně naplněné prasátko. Spíš to ale vypadá, že  povídačky o tajném ctiteli budou založené na reálném základu. Dá se předpokládat, že by její partner neměl hluboko do kapsy a mohl některé její výdaje zaplatit.

Umí být dost přesvědčivá

Některé informace naznačují, že by se Nesvačilová chtěla konečně usadit. Dokonce se spekuluje o založení rodiny. S ženatým mužem by to ale byla o dost krkolomnější cesta, než kdyby začala randit s někým, kdo je nezadaný a vztahu otevřený. Na druhou stranu není žádné tajemství, že když něco chce, umí být cílevědomá a přesvědčivá.

Povídá se, že když si myslela na Kolečka a ten byl zrovna s Vignerovou, posílala mu žhavé fotky. Prý třeba seděla ve vaně a fotila se. Scenárista pak několikrát přiklusal jako poslušný pejsek. Umí zkrátka své zbraně výborně využívat. Nakonec, proč také ne.

S Petrem Kolečkem.

Chce nalákat Kolečka?

Nedávno se řešilo, jestli náhodou nechodí s charismatickým moderátorem Josefem Mádlem (30). Z toho ale nakonec sešlo, nic se nepotvrdilo. Prý právě proto, že do jejího života vstoupil někdo nový, musel Mádle vyklidit pole.

Ozývají se však stále častěji hlasy, že chce být jen středem pozornosti, aby k sobě zase přilákala Kolečka. Přestože oficiálně tvrdila, že už s ním má všechno vyřešené a nechce s ním mít nic společného.

V redakci jsme se shodli, že tato varianta je opravdu spíš z říše fantazie. Zatímco Nesvačilovou po boku ženáče si představit umíme, téměř jistě to nebude Kolečko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden