Můj čas na kafíčko

Tajný flirt s mladou a krásnou kolegyní

Oblíbený herec Roman Zach (46), známý ze seriálů Modrý kód a Ordinace v růžové zahradě, je aktuálně jedním ze soutěžících zábavného pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Tam si už zažil perné chvilky, když musel splnit velmi náročný úkol. Herec musel seskočit z letadla, ale už při příchodu se doslova zasekl. Okamžitě se ho totiž zmocnila panika a obrovský strach. Představa, že by musel usednout do letadla a na vlastní kůži absolvovat akrobatický let, pro něj prý byla naprosto nepředstavitelná. Došlo to tak daleko, že naštvaně odmítl natáčení s tím, že úkol neabsolvuje. „Mám teď životní fázi, kdy mě nic adrenalinového neláká a už dopředu se mi dělá špatně,“ řekl vyděšený Roman. Prý by to psychicky nezvládl, takže do toho v žádném případě nechtěl jít.

Měl panickou hrůzu

Už to skoro vypadalo, že bude chtít ze soutěže dobrovolně odstoupit. Nakonec se však produkci podařilo Romana přesvědčit, ale dobře mu prý rozhodně nebylo. Jinak se v mu soutěží líbí a představil už se jako Bradley Cooper či Rammstein. Proč se mu v soutěži tak líbí, když ještě nedávno hlásal, že by ze soutěže chtěl odejít? Zdá se, že v tom bude jiná žena. Ačkoli je Zach ženatý s kostýmní výtvarnicí Andreou Královou (49), zdá se, že jim jejich vztah asi moc neklape, protože jinak by si přece v soutěži za ni nevyhlédl náhradu. Tedy aspoň to tak vypadá, protože tam flirtoval s mladou kolegyní. O koho šlo? Podle všeho jde o jednu z mladinkých soutěžících, půvabnou Kateřinu Marii Fialovou (22), která by pomalu mohla být Romanova dcera.

To ho přijde draho

Na natáčení a v zákulisí soutěže se prý k sobě dost mají a proběhly mezi nimi i nějaké dotyky. A rozhodně nešlo o pouhé poplácání po zádech. Těžko říci, jestli se spolu znají z minulosti, nebo je sblížilo právě natáčení Tváře, v níž oba účinkují. Jisté je, že si spolu velice dobře rozumí a nejsou si lhostejní. Co na to asi řekne manželka? Pokud jde mezi nimi pouze o přátelský vztah, mohl by se Zach dočkat pochopení, ale pokud ne, tak to asi nebude mít po skončení soutěže vůbec lehké.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden