Moje šťastná hvězda

Touží po bohatém a vlivném podnikateli?

Nezadaná herečka Denisa Nesvačilová (32) touží po lásce. Nejraději by asi muže, který nebude mít hluboko do kapsy. Dokonce kvůli tomu nafotila svůdné fotky u vánočního stromečku!

Hvězda seriálu ZOO Denisa Nesvačilová (32) dráždí muže. Jakmile je na dovolené, vystavuje se v plavkách. Nebojí se ani pánských časopisů.

Nezahálela ani během adventu, nafotila žhavé snímky u vánočního stromečku. Povídá se, že to není náhoda. Ráda by totiž poznala hodného a také úspěšného muže, do kterého se zamiluje, a navíc ji bude rozmazlovat jako princeznu.

Moderátor je jen kamarád

Herečka se nebojí být středem pozornosti, ráda chodí na různé společenské akce, kde se často setkává se zajímavými muži. Spojována byla například s moderátorem Josefem Mádlem (31), o něm ale říká, že je to jen kamarád.

Sliboval jí lásku, místo toho si vzal jinou ženu.

Mnohem raději by totiž poznala nějakého úspěšného muže, není totiž žádným tajemstvím, že si ráda užívá života naplno a obklopuje se luxusem. Cestování, dobré jídlo. Nejraději by drahé kabelky, na módě obecně podle svých slov dost ujíždí.

Což samozřejmě není zadarmo. Na druhou stranu je to ale žena, která miluje opravdu vášnivě a kvůli lásce je schopna ztratit úplně hlavu.

Obětí milostného trojúhelníku

Důkazem budiž její krátký vztah se scenáristou Petrem Kolečkem (39), kterého na pár měsíců přebrala modelce Anetě Vignerové (36). Ten se ale nakonec rozhodl k Vignerové vrátit, a dokonce si ji později vzal za manželku.

Dá se tak očekávat, že si na tohle dá příště Nesvačilová pozor a do dalšího vztahu se zadaným mužem se dvakrát nepohrne. A když už, tak pomalu. Koho ale nakonec pustí do svého srdce, to je samozřejmě zatím otázka. Zatím v něm má pevné místo pouze její milovaný pejsek Čestmír.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden