Můj čas na kafíčko

Trápení slavného páru: Proč se hádají?

Slavní manželé, zpěvačka Hana Zagorová (73) a operní pěvec Štefan Margita (63), jsou neustále spolu, dokonce i na pracovních cestách. V poslední době to však začal být kámen úrazu. Proč? Štefan je díky svému procítěnému tenoru slavný po celém světě.

A tak není divu, že se o něj perou slavné operní pěvkyně na všech kontinentech a Štefan tráví půlku svého života mimo republiku. Když ho Hanka začala po svatbě na pracovních cestách doprovázet a navíc kvůli němu částečně opustila hudební kariéru, byl jenom rád. Ona sama prý také byla v sedmém nebi. Svou celoživotní vášeň k hudbě nakonec vyměnila za lásku. Margita tak měl Hanku na svých cestách neustále při sobě, a zatímco on zkoušel a vystupoval, ona brouzdala po městě a utrácela peníze za oblečení a boty. Prý to tak dělá pokaždé, když jsou spolu někde v cizině.

Proč se o ni bojí?

Jenže po třiceti letech manželství se věci změnily a oba už potřebují svůj klid. Hlavně tedy Margita, který má velké množství hostování v těch nejprestižnějších operních sítích světa. Jenže jak může mít klid, když má o Hanku pořád strach? Ta se totiž prý náhle začala ztrácet během svých toulek městem, což Štefana hrozně děsí.

Už před časem, když byli v New Yorku, se Hana vydala do nejnebezpečnějších čtvrtí plné kriminality. „Když se někde v cizině začnu bát, protože mi to už připadá příliš nebezpečné, raději se vrátím,“ objasnila Hana. A zatímco pro ni je toulání neznámým městem, vzrušující, starostlivý Štefan to vnímá jako nezodpovědnost a lehkomyslnost. Proto se prý stále bojí, kde se manželka toulá, a zda se jí v ulicích nestalo něco hrozného.

Děsí ji tichá domácnost

Kolikrát je údajně tak vytočený, že si přeje, aby s ním Hanka raději už nikam nejezdila. To se mu ani nemůžeme divit, protože každému by to časem začalo lézt na nervy. Prý to došlo tak daleko, že si na ni vždy postěžuje své rodině a blízkým, ale aby jí něco řekl, to ne. Proč? Zřejmě se obává Hančiny reakce, protože ta by byla určitě dotčená a doma by pak pravděpodobně měli tichou domácnost. No a to zpěvák nechce riskovat. A tak ho milá Hanička doprovází na jeho cestách vesele dál.

Je tedy zřejmé, že nic změnit nehodlá, přestože mu to takhle nevyhovuje. Raději se prý bude bát o ni, než o jejich vztah, který by svým zbrklým jednáním mohl ohrozit. Není ovšem jeho reakce až moc přehnaná? Třeba by Hanka reagovala jinak než si myslí. Každopádně je od něj hezké, že mu i po těch letech na vztahu pořád záleží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden