Můj kousek štěstí

Uklidňuje se masem

Špatná zpráva pro zapřisáhlé vegetariány: jedna z jejich kmenových členek dezertovala a dala se k masožravcům. „Cítila jsem, že to potřebuju,“ svěřila se vyhublá Ivana Jirešová (43).


„Denně jsem zkoušela muzikál Robinson Crusoe, hodiny jógy jsem prokládala běháním, začala jsem taky posilovat a tělo si samo řeklo, že chce jinou bílkovinu.“


Ne snad že by se vášnivá vyznavačka jógy vrhla na bůček a jitrnice, ale čím dál častěji se jí na talíři objevují ryby a drůbeží maso. „Už mě nebavily moje zeleninový kejdy,“ usmívá se hvězda Ordinace v růžové zahradě.


Tělo nešetří. Zůstala věrná bikram-józe. Cvičí se při ní ve 42 °Celsia.

Přiznala, že její blízcí si v minulosti ťukali na čelo a divili se, proč v jednom kuse žvýká jen zeleninu. Teď se radují, že si s nimi konečně pochutnává na mase, a doufají, že i díky tomu přestane být tak vychrtlá. Zhubla asi i kvůli nervákům kolem pandemie.

Herecké práce bylo zoufale málo a ukázalo se, že Ordinace, v níž hraje od samého začátku, končí. „Když přišel mail, že je konec, dala jsem si cigaretu, i když nekouřím, dala jsem si červený víno a poplakala jsem si,“ smutně konstatuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden