Můj kousek štěstí

Zoufale shání nového chlapa!

Půjde na seznamku?

Někdo mluví o obrovském zoufalství, většina lidí krásné moderátorce ale fandí. Je zase sama, chybí jí láska a podle všeho i peníze. Nového muže tak bude možná brzy lovit na seznamce.

Randila s otcem spolužáka své dcery, ale nevyšlo to. Iveta Lutovská (40) je zase sama, opuštěná a zklamaná láskou. Přitom v době, kdy opouštěla manžela, záletného podnikatele Jaroslava Víta (46), se říkalo, že nebude mít problém nového chlapa najít.

Asi má ale v srdci prázdno. Po jedenácti letech manželství se jí nikdo nemůže divit. Manžel ji prý opakovaně podváděl, nakonec praskl jeho románek s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (71).

Problémy s penězi

Osamělá moderátorka se tak možná brzy přihlásí na seznamku. „Nezavrhuju to,“ přiznala smutně. Pravdou je, že dnes už není důvod se stydět, pokud se chce člověk takto seznamovat.

„Myslím, že každý muž nesáhne po tříčlenné rodině,“ zhodnotila své nízké šance na nový vztah s odkazem na své děti Matěje (2) a Anetu (9), o které se stará. Děti jsou pro ni samozřejmě nejvíc na světě.

I kdyby měla zůstat navždy sama, přeje si hlavně jejich dobro. Přiznává ale, že má jakožto osamělá matka na mateřské finanční trable. Dokonce musela prodat i některé své věci, aby měla na nájem a základní životní potřeby.

Vyhrožoval

Takže pokud by našla někoho, kdo jí i s finanční stránkou pomůže, bude to příjemný bonus navíc. Na muže moc štěstí neměla. Před Vítem chodila s Radovanem Hynkem (50), kterého se ale nakonec rozhodla opustit.

Hynek to ale bral špatně, veřejně vyhrožoval, že jestli od něj odejde, tak si sáhne na život. I proto by si konečně zasloužila někoho, kdo jí bude opravdu oporou a nezachová se k ní tak podle, jako Vít.

A je úplně jedno, jestli ho potká se seznamce nebo v obchoďáku. Hlavně, aby ho vůbec potkala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden