Můj kousek štěstí

Aneta Langerová: Její láska se vdala

V dokonalém utajení proběhla nedávná svatba režisérky Olgy Špátové (35) a kameramana Jana Malíře (70). Nejspíš bylo dobře, že dvojice sňatek tutlala, protože jím svým způsobem leckomu ublížili.

Nicméně navěky to tajit nelze, a tak se zpěvačka Aneta Langerová již pochopitelně dověděla, že je její velká láska Olga pod čepcem. Aneta a Olga spolu žily dlouhých pět let, a tak byl leden 2017, kdy se Olga vytratila ze společné domácnosti za šera a s obrovskými taškami, pro Anetu velice svízelný.

Z důvěryhodných zdrojů je známo, že se citlivá zpěvačka kvůli Olžině odchodu neuvěřitelně trápila a stále čekala, kdy vrtošivá režisérka znovu zaklepe na její dveře. Místo toho přišla ledová sprcha. Olga zčistajasna otěhotněla, což bylo překvapující, protože se doposud uchylovala spíše k ženám.

Tentokrát si pro změnu našla muže, a výrazně staršího, bývalého partnera herečky Marty Vančurové (70). Narodila se dcera Olga (2). Aneta už by ráda udělala za bolestivou minulostí tlustou čáru, ale Olga se jí stále nějak připomíná.

Teď naposledy veselkou. Šeptá se, že Aneta kvůli tomu zase už posmutněla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden