Můj kousek štěstí

Aneta Langerová: Zoufalství kvůli dítěti

Mohlo by se zdát, že Aneta Langerová je dítě štěstěny. Jako jedna z mála ze soutěžících SuperStar se udržela v showbyznysu a její popularita dokonce stále stoupá. Mohla by se radovat. Jenomže o co více se jí daří v kariéře, o to méně je spokojená v soukromém životě.

Anetu Langerovou totiž ničí marná touha po miminku. Sama jako malá přišla o maminku, proto si možná takto chce vynahradit mateřství. Vždyť právě dítě je to, pro co má smysl žít. Jenomže v případě lesbicky orientované Anety to není tak jednoduché.

Partnerské rošády Umělé oplodnění odborníky může podle zákona podstoupit jen žena v manželství s mužem. Je však zřejmé, že nějak to zpěvačka vymyšlené má. Kdysi se totiž zmínila, že by klidně mohla přijít do jiného stavu.

"Těhotná zatím nejsem, ale chtěla bych být. Až to přijde, tak se to dozvíte,“ nechala se slyšet. Stane se snad dárcem nějaký její kamarád? Nebyla by první ani poslední. Například otcem dětí hollywoodské star Jodie Foster (55), která je také orientovaná na ženy, je nejspíš její přítel, herec Mel Gibson (62).

A překvapivě se zachovala svého času i bývalá přítelkyně Anety, dokumenaristka Olga Špátová (33). Šminky a elegance Langerové utekla za o třicet pět let starším kameramanem Janem Malířem (68) a vzápětí mu porodila holčičku Olgu (1).

Nemá snad i Aneta podobné úmysly? Zpěvačka nyní začala nezvykle dbát na výrazně ženský vzhled. Nechala si narůst dlouhou sexy hřívu, výrazně se líčí, nosí elegantní lodičky... Poslední dobou se však objevovala po boku jakési ženy, která jakoby z oka vypadla právě Špátové.

Své soukromí si ale úzkostlivě chrání, takže dodnes neprozradila její jméno. Je v koncích Ať už má však v hledáčku kohokoli, nic to nemění na tom, že zpěvačka je tak trochu v krizi. I když má ještě pár let na plození dětí čas, biologické hodiny jí bijí na poplach a miminko by si přála víc než cokoli na světě.

Jenomže to se stále ne a ne splnit a prý je z toho už naprosto zoufalá. Moc držíme zpěvačce palce, aby se jí její sen brzy stal realitou. Naději ještě má!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden