Můj kousek štěstí

Bára Štěpánová: Učí se vkusnému oblékání

Zdá se, že se jí s léty mění vkus, a to naštěstí k lepšímu. Novináři, kteří se zabývají posuzováním oblečení celebrit na večírcích, překvapením ani nedýchají.

Jen valí oči, když pozorují Bářinu chvályhodnou proměnu. Tohle žádný z nich nečekal. Dá se to přirovnat k momentu, kdy by se Lenka Kořínková (63) objevila ve společnosti v jednoduše střižených koktejlových šatech z černého sametu, k nimž by si obula lodičky téže barvy.

Něco takového si nikdo neumí představit. Také Bára Štěpánová svými outfity jako by evokovala šedesátá léta v USA a vzestup hnutí hippies. S tím je, jak se zdá, definitivní konec. Hvězda Ordinace v růžové zahradě se rozhodla, že se bude oblékat jako opravdová dáma.

Čím dál častěji si libuje v elegantní černé barvě, která jí sluší. Vídáme ji v tmavých, postavě lichotících šatech pod kolena, s černou kabelkou, jako doplněk volí například zajímavý černý baret. Vypadá opravdu velmi dobře.

Nejspíš jí někdo poradil, aby se před odchodem na večírek podívala do zrcadla. V zeleném kulichu či růžové bundičce ji snad už neuvidíme. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden