Můj čas na kafíčko

Bojí se Bočanová samoty, a tak vzala zavděk svým ex?

Není to tak dávno, co se herečka Mahulena Bočanová (56) přiznala, že už nehodlá chodit s nevyzrálými muži, ale potřebuje vedle sebe staršího a velmi tolerantního partnera.

Jaké překvapení tedy bylo, když vyšlo najevo, že se stýká se staronovým přítelem, brněnským podnikatelem Petrem Hanákem, s nímž se přitom před třemi lety rozešla právě proto, že v jejích očích nebyl partnerem pro život!

Tehdy přiznala, že raději bude žít sama než s někým, na koho se nemůže spolehnout. Jenže v jejich věku už těžko někoho předělá. Že by se nakonec situace změnila a z Petra se stal muž, jakého si Mahulena vysnila?

Přestože herečka, kterou známe ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, přiznává, že je zamilovaná, do ničeho vážnějšího se nehrne. Neuvažuje ani o společném bydlení, přestože se o to kdysi pokoušeli.

Třeba je právě tohle cesta ke spokojenému vztahu. Nebo že by nakonec herečka, pečující o dceru Márinku (21), která trpí lehčí formou autismu, slevila ze svých nároků, jen aby nezůstala sama? To jistě brzy zjistíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden