Moje šťastná hvězda

Bude Kateřina Kornová sama až do konce života?

Po lásce přestala toužit

Vypadá to, že KATEŘINA KORNOVÁ (49) nadobro zanevřela na chlapy. Dnes přiznává, že udělala velkou chybu, když trvala na rozvodu s prvním manželem JIŘÍM KORNEM (67). Nikoho dalšího už nechce.

Když se poprvé potkali, byla Kateřina ještě velmi mladá, a tak ji ani nenapadlo, že by někdy mohli tvořit pár. Chvíli pro něj pracovala, pak odjela do zahraničí, kde se věnovala modelingu. V roce 1989 se však vrátila zpátky a krátce nato došlo znovu na spolupráci s Jiřím Kornem, který právě startoval nejlepší období celé své kariéry. Nakonec přeskočila pověstná jiskra a dvojice začala oficiálně randit.

Z velké lásky nakonec vznikl syn FILIP (25) a ještě předtím, než přišla na svět dcera KRISTÝNA (24), se milenci vzali. Manželství ale nevydrželo dlouho. Někdo tvrdí, že za to mohl velký psychický tlak právě kvůli synovi, kterému lékaři krátce po narození diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu a poruchu vývoje motorických oblastí mozku. V pozdějším věku se přidala ještě epilepsie a mentální postižení zvané autismus. Partneři se na rozvodu prakticky dohodli a všechno se obešlo bez větších skandálů.

Krátce předtím, než byli oficiálně odloučeni, zpěvák nabídl Kateřině, aby to spolu ještě zkusili a vrátili se k sobě. Ona však odmítla, což byla podle jejích slov fatální chyba. O zájem mužů neměla nikdy nouzi, a tak si brzy našla nového partnera. Pár jich vystřídala, než se usadila po boku hoteliéra JIŘÍHO PAŘÍZKA, kterého si nakonec vzala za muže. Přestala kvůli němu pracovat, a dokonce se přestěhovala k němu do domu mimo Prahu. Snažili se také o miminko, ale Kateřina dvakrát potratila. Manželství vydrželo jen pár let.

Druhý manžel byl přehnaně žárlivý a bývalá modelka kvůli němu začala chodit k psychoterapeutovi, až nakonec sebrala všechny své síly a požádala o rozvod. Posledních šest let žije sama a už ani nikoho nehledá. Uvědomila si, že nikdy neměla opustit prvního manžela, protože nikoho lepšího už prý nenajde.

„Tehdy jsem to nedokázala ocenit, došlo mi to až poté, co jsem ho ztratila,“ říká dnes s tím, že k tomuto prozření musela holt dospět. Zpětně také uznává, že právě s ním prožila ty nejhezčí chvíle života, a právě proto si stále nechává jeho příjmení. O lásce mluví velmi cynicky, a tak to vypadá, že se po jejím boku nějaký nový muž jen tak neobjeví.

Jiří Korn je mužem jejího života.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden