Můj čas na kafíčko

Čeká Kloubkovou nebo Borhyovou drsný vyhazov z televize?

Můj čas na kafíčko

Dlouho to vypadalo, že je na Nově skvělá parta a všichni se podporují. Jenže teď se z dá, že tam panují mnohé intriky a nenávist mezi moderátorkami.

Říká se, že na Nově zuří nemilosrdná válka mezi Lucií Borhyovou (45) a Kristinou Kloubkovou (47). Kvůli jejich sporům prý na pracovišti vzniká velmi špatná atmosféra. Bude muset brzy jedna z kola ven?

Obě jsou pohledné, úspěšné a mají spoustu moderátorských zkušeností. Ačkoli se Lucie Borhyová (45) Kristinou Kloubkovou (47) dokázaly mnoho let na Nově respektovat, v posledních měsících má mezi nimi panovat velká nenávist.

Dokonce taková, že vedení televize začínají docházet řešení a možná se bude muset uchýlit k razantnímu kroku. Přijde jedna z moderátorských hvězd o své teplé místečko v televizi?

Povídá se, že jejich nenávist měla odstartovat relativně nedávno, a sice poté, co se prý

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden