Můj čas na kafíčko

Drsné hádky se synem! Kvůli čemu?

V posledních době je oblíbený herec Martin Dejdar (54) podrážděný a nervní. Proč? Je to kvůli jeho synovi Matějovi (20). Není žádným tajemstvím, že slavný otec toužil mít doma hokejistu na světové úrovni. Jenže Matěj si nedávno způsobil ošklivé zranění a zdá se, že se sportem bude muset nadobro skoncovat. „Mám špatný záda a nechci to pokoušet. Denně rehabilituji a čekám, co mi doktoři řeknou,“ řekl Martin. Ten se musel vrátit z Floridy do Čech. Už má vymyšlený i záložní plán, v případě, že by skončil se sportovní kariérou. Pokud nebude moct hrát hokej, zkusí to s herectvím. „Už jsem párkrát hrál s tátou a baví mě to, „prozradil Matěj. Ale raději by zůstal u hokeje.

Zhatí mu kariéru nešťastné zranění?

Vypadá to, že mladík si dost věří. Má už za sebou i pár rolí, je podobný svému tátovi a tak doufá, že by se v showbyznysu neztratil. Jenže Martin o tom nechce ani slyšet. Se synem měl jiné plány. Prý chtěl, aby z něj byl profesionální hokejista, dokonce mu platil drahou sportovní školu v Americe. Celé roky se chod celé rodiny podřizoval hokeji. Jenže možná to vůbec nebyl Matějův sen, ale sen jeho otce. Sám Dejdar totiž přiznal, že kdysi toužil po hokejové dráze, ale bohužel to nevyšlo. Tak si svůj sen plní alespoň přes svého syna.

Nechce, aby se stal také hercem

Teď by tomu ale mohl být konec. Dejdar je zoufalý, a když syn začne mluvit o herectví, okamžitě ho potopí. „Já v něm žádný velký potenciál nevidím. I když ve filmu vypadá dobře.
Ale byla to zatím práce jen na jeden den natáčení, takže jestli by byl schopen zvládnout rozsah velké role, to se dá těžko říct,“ řekl o svém synovi Dejdar. Asi nedokáže přenést přes srdce, že by se jeho hokejový sen rozplynul. Tím spíš, když za to zaplatil hromadu peněz, přestože se potýkal s finančními problémy. Pro Martina je sice hokej vším, ale pro jeho syna už asi ne. To by měl herec brát v potaz a svého syna podporovat, místo toho, aby ho shazoval. Jinak by se také mohl tlak, který na něj vyvíjí, obrátit proti němu, což jistě nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden