Moje sladké tajemství

Helena Vondráčková a Karel Gott: Dojetí a vzpomínky na pódiu

Zpěvačka Helena Vondráčková (70) odzpívala v rámci jubilejního roku koncert, kam jí přišla popřát spousta hvězd. Karel Gott (78) při té příležitosti zavzpomínal na společné začátky.

Společně na pódiu vystoupili po deseti letech. Proč tak dlouhá pauza? Helena Vondráčková (70) si pro návštěvníky svého narozeninového koncertu připravila tříhodinový nabitý program. Kdyby se snad někomu vystoupení zdálo moc dlouhé, nenechala nic náhodě.

Mimo jiné vystoupil i Karel Gott (78). „Helenu znám od jejích šestnácti let jako dívku od Červené řeky, která se svou pílí systematicky vypracovala,“ řekl na adresu Vondráčkové. Zpěvák ví, co se sluší. Když se v létě nemohl zúčastnit Heleniny oslavy v Řitce, stavil se u ní alespoň na jejím hausbótu a k jeho dárkům zřejmě patří i účast na jejím koncertu.

S Helenou si i galantně zatančil.

Protože už Slavík moc nevystupuje, svým zpěvem udělal z její akce opravdový zážitek. „V publiku jsem viděla úsměv i dojetí,“ radovala se z úspěchu Vondráčková. Tak snad se sejdou opět na pódiu dřív, než za deset let.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden