Můj kousek štěstí

Je Švandová s manželem kvůli penězům?

První muž plastický chirurg, druhý producent, třetí developer, výběr partií zvládá na jedničku…

Herečka ze seriálu ZOO tak dlouho hledala správného chlapa, až přišel bohatý podnikatel Pavel Satorie (74) a naprosto ji okouzlil. Zlí jazykové říkají, že Janě Švandové (76) nejvíc imponuje poměrně velký majetek, který si úspěšný developer nastřádal.

Těmto spekulacím přitom dala „munici“ sama, když na jednu společenskou akci dorazila v nádherných červených šatech, které musely stát spoustu peněz. „Já vybírám, manžel platí,“ nechala se slyšet.

Někteří lidé si tak mohou myslet, že základem tohoto vztahu je jistá hereččina vypočítavost. Přitom se vždy věřilo, že manžela, se kterým je už dlouhých třicet let, herečka opravdu upřímně miluje.

Možná je to celé nedorozumění a Švandová svá slova myslela jen v žertu. V kaž­dém případě ale nahrála na smeč všem těm, kteří říkají, že se v poslední době bojí, aby jí manžel neutekl za nějakou mladou kráskou.

Případný rozvod by mohl znamenat konec života v bavlnce. A co si budeme povídat, když si na pohodlí a luxus člověk jednou zvykne, opouští se mu to velmi těžko.

Se svými expartnery to prý herečka nikdy nezažila, a to byla třeba s Oldřichem Machem (80), uznávaným filmovým producentem. Své štěstí si tedy nyní musí uhájit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden