Moje šťastná hvězda

Kamarádí Bohdalová jen s miliardáři?

Vyřadila snad Jiřina Bohdalová Focka ze svého života? Do společnosti vyrazila s jiným mužem!

Herečka Jiřina Bohdalová (92) má jednoduchý vkus – spokojí se vždy s tím nejlepším. Ačkoli z jejího života mizí podnikatel Ľubomír Focko (69), nedávno se na veřejnosti objevila s jiným boháčem!


Legendární Jiřina Bohdalová (92) si opět užívá života naplno. Zdravotní problémy ustaly a nedávno se vypravila i na otvíračku bistra s československými lahůdkami.


Nedorazila tam ale sama, jejím doprovodem byl Milan Fiľo (56), který je jedním nejbohatších Slováků. Je snad možné, že je právě on její spřízněnou duší a v této roli nahradil dalšího slovenského boháče Ľubomíra Focka (69)?


„S Jiřinkou se známe více než 20 let,“ prozradil podnikatel, kterému v Praze patří Divadlo Hybernia. Bohdalová po jeho boku vypadala opravdu spokojeně a nejspíš je pojí skutečně velké přátelství. Herečka má ve zvyku obklopovat se úspěšnými lidmi.


Kamarád Milan Fil'o (56).  Oba tvrdí, že jsou jen dlouholetí přátelé.

Focko ze hry venku?

V minulých letech ji na společenské akce doprovázel podnikatel Ľubomír Focko. Povídá se ale, že se přestali vídat a už prakticky ani nejsou v kontaktu, a to nejspíš kvůli ztrátě důvěry.

Focko totiž minulý rok v květnu skončil ve vazbě a to byl pro Bohdalovou velký šok. „Vůbec tomu nerozumím. Já ho znám jen jako slušného člověka a do jeho podnikání se nepletu,“ mlžila v rozhovoru.

Přítel Ľubomír Focko (69). Ráda se obklopuje úspěšnými muži.

Už mu nevěří?

Slovenský podnikatel skončil ve vazbě kvůli obvinění v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. V srpnu byl pak propuštěn a okamžitě poté se spekulovalo, že bude chtít odletět s Bohdalovou na dovolenou do Řecka.

Jestli se tak ale stalo, je otázka, protože média o tom neinformovala. Pravdou ale je, že právě obvinění a s ním spojená vazba měly v Bohdalové způsobit ztrátu důvěry a prý se od té doby drží od Focka raději dál.

Kamarádi jako velká podpora

Kdoví, možná jí to poradila dcera Simona Stašová (68) nebo jeden z vnuků Vojtěch (28) či Marek (38). V každém případě je jen a jen dobře, že má Bohdalová více kamarádů a nechodí do společnosti sama.

Pokud by se jí totiž přitížilo, má někoho, kdo se o ni postará a pomůže jí třeba s transportem do nemocnice. My ale věříme, že tam se Bohdalová zase nějakou dobu nepodívá a zdraví jí bude sloužit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden