Můj čas na kafíčko

Ráda by se stala babičkou

Herečka Simona Stašová (68) se snaží dlouhodobě užívat života naplno. V letošním roce prožila spoustu příjemných okamžiků, přičemž tím nejkrásnějším asi bylo, když oženila svého syna Vojtěcha (27).

Byla radostí bez sebe

Byla moc ráda, že se jeho manželkou stala jeho dlouholetá přítelkyně Helena, kterou si oblíbila natolik, že ji tak trochu považuje za svou dceru.

Nyní se nemůže dočkat své nové role v životě, která ji určitě jednoho dne čeká. A čím dříve k tomu dojde, tím bude Stašová raději. „Role babičky by se mi moc líbila. Budu babička ze všech babiček ta nejbabičkovatější,“ svěřila se.

Vnuky rozmazluje

Její maminka, známá herečka Jiřina Bohdalová (92), už je babičkou spoustu let. Její vnuci Vojtěch a Marek (37) ji často doprovází i do společnosti a ona by pro ně udělala cokoli na světě. Před časem jim dokonce koupila dvouposchoďový dům v blízkosti toho jejího, aby měla své nejmilejší neustále nablízku.

V rodině tak panují velmi vřelé vztahy. Vojtěch o své babičce říká, že je to legenda, kterou tu dlouho mít nebudeme. Oceňuje na Bohdalové zejména to, kolik své slávě a profesi musela obětovat.

Vysekl jí velkou poklonu

„Je to velká píle dostat se takto vysoko,“ řekl její vnuk Vojtěch. Tak uvidíme, jestli brzy se svou novomanželkou založí rodinu a Bohdalová se stane prababičkou. Jistě by jí to vykouzlilo úsměv na tváři. A určitě by si s nimi ještě užila spoustu zábavy, i přes svůj obdivuhodný věk je totiž stále plná energie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden