Moje šťastná hvězda

Kdo mu ji chce přebrat?

Hvězda seriálů Pálava či Dobré zprávy Lucie Benešová (48) snad zastavila čas a vůbec nestárne. I proto není divu, že se ráda na internetu chlubí fotkami v plavkách u moře a poté si užívá přízně mužů.


Mnoho z nich obdivuje její křivky a někteří se dokonce nebojí ji ani pozvat na rande. A jelikož se o jejím manželovi Tomáši Matonohovi (52) dlouhodobě tvrdí, že je pořádný morous a někdy s ním není k vydržení, možná nejsou ctitelé bez šance.


Matonoha by se tak měl snažit a dělat vše pro to, aby si svou krásnou manželku udržel. Nedávno spolu strávili krásnou dovolenou a vypadalo to, že jsou spokojení, nicméně až se vrátí domů, samozřejmě zase může být vše jinak. O Matonohovi se ví, že když se rozčílí, buď se někam zavře, anebo má karavan, do kterého se schová.


V minulosti se dokonce šuškalo, že si tam vodí milenky, ale podobné spekulace se nikdy nepodařilo potvrdit. Buď to tedy dělal Matonoha tak dobře, že se při tom nenechal chytit, anebo to byly jen ošklivé pomluvy. Herci je totiž jasné, že kdyby se na něj nevěra provalila, nejspíš by ho manželka opustila. A tím by přišel opravdu o hodně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden