Moje sladké tajemství

Kociánová porodila manželovi Tomicové syna

Když tehdy přišel herec Ondřej Malý (58) o Vánocích domů a oznámil své manželce Pavle Tomicové (61) ze seriálu ZOO, že odchází za milenkou Kristýnou Kociánovou (39), zhroutil se jí svět. To ale ještě nevěděla, co ji čeká dál.

Do chvíle, než se Pavle Tomicové (61) na konci roku 2021 rozpadla rodina, ji snad ani nenapadlo, že si na prsou hřeje hada. Herečka Kristýna Kociánová (39) byla tehdy její kamarádka, znaly se například ze seriálu Slunečná.

Už tři roky předtím se sice proslýchalo, že má Tomicová s manželem prožívat krizi, nikdo ale nevěřil tomu, že by se mělo jejich manželství rozpadnout.

Malý jí vrazil kudlu do zad. Teď mu vrací úder.

Dokonce ani když Ondřej Malý (58) od své ženy odešel. Všichni si mysleli, že mu brzy dojde, o co přichází. To se však nestalo, naopak si s milenkou pořídil syna Jakuba, který se narodil v září roku 2022.

Zrada, která nepřebolí

Životní zvrat snášela Tomicová velmi těžce, na čas se vzdala práce a radikálně zhubla. Všichni ji chválili, jak skvěle vypadá, ve skutečnosti byla ale za jejím úsměvem hořká bolest, kterou podle blízkých překonávala jen velmi obtížně. Zrada od manžela i kamarádky jí nedala spát.

Vychvaluje ho až do nebes

O partnerském vztahu s Kociánovou se toho moc neví a dlouho bylo ticho po pěšině. Když se ale začalo šuškat, že Malý odchodu od rodiny lituje, začala Kociánová najednou na veřejnosti svého milého chválit, jak báječný partner a otec je. Jako by se snažila dát manželce svého partnera najevo, že tohle území je jen její.

Dojde na druhou šanci?

Jenže to není tak docela pravda, protože Tomicová s Malým se navzdory křivdám a hořkému zklamání stále zřejmě nerozvedli a nic nenasvědčuje tomu, že by se k tomu schylovalo. Je možné, že snad dojde i na překvapivý návrat? Než se dali dohromady, byli roky přátelé, navíc je známo, že stará láska zkrátka nerezaví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden