Můj čas na kafíčko

Skončila Tomicová bez peněz a úplně na dně?

Můj čas na kafíčko

Dlouhé roky byla zvyklá žít v Hradci ve dvou. Teď je sama v Praze a prý si nemůže úplně vyskakovat.

Herečce Pavle Tomicové (61) rozpad manželství s Ondřejem Malým (58) způsobil nejenom bolestnou samotu, ale údajně také finanční problémy. Proč prý tře bídu s nouzí a má v této době hluboko do kapsy?

Ačkoli dělá herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (61) vše pro to, aby byla šťastná, zatím se jí to bohužel tak úplně nedaří. Sice od rozchodu s Ondřejem Malým (58) výrazně zhubla, a dokonce začala znovu tančit s tanečním partnerem ze StarDance Markem Dědíkem (40), ale že by v životě skákala radostí, to se rozhodně říct nedá.

S tím, že ji Ondřej Malý opustil, se možná zčásti smířila, ale rozchod jí stále negativně ovlivňuje život i v jiných směrech! Herečka společně s Malým dlouho bydlela ve svém bytě v Hradci Králové. Do něj postupem let investovala desítky tisíc, aby si ho vymazlila a

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden