Můj kousek štěstí

Končí kvůli dítěti s herectvím?

Tatiana Vilhelmová (41)

Ještě se nestalo, aby si Tatiana Vilhelmová (41) dala od herectví přestávku. O to víc její prohlášení fanoušky zaskočilo. Co za tím je? Je nemocná? Nebo se rozhodla porodit další dítě? 

V  kuloárech se ještě dlouho po překvapující svatbě Táni Vilhelmové a Vojty Dyka (34) spekulovalo, že manželé se tak jen snaží zažehnat krizi. Většina lidí totiž měla za to, že jejich vztah skomírá a žene se spíš ke svému konci. Svůj nemalý podíl na tom měla mít právě herečka, která se prý často chová jako „sólista“ a na ostatní včetně svého muže příliš nehledí. Na vztahu věkově nerovného páru se navíc mělo podepsat i velké pracovní vytížení obou. To se teď ale všechno zřejmě změní. Táňa si vyžádala minimálně roční pauzu a chce se prý věnovat rodině. Něco takového od ní nikdo nečekal. Zřejmě jí došlo, že by o svého manžela mohla přijít. Přece jen na Vojtu odjakživa stály fanynky fronty.

  Touží po dceři 

Vilhelmová ani Dyk se nikdy netajili tím, že pokud by měli mít ještě jedno dítě, čemuž se herečka dlouho bránila, přáli by si holčičku. V současné době mají tři kluky. Syny Františka (13) a Cyrila (11) má Vilhelmová z předchozího manželství a s Dykem má pak šestiletého Lojzíka. Manželé prý vyčkávali s Tániným čtvrtým těhotenstvím na vhodný okamžik a zdá se, že ten právě nastal. Ať si to chce Táňa připustit nebo ne, čas hraje zásadně proti ní a bylo zřejmé, že pokud si s manželem chtějí sen o holčičce splnit, měli by si pospíšit. Doteď navíc pracovala v doslova šíleném tempu a rodinu zanedbávala. „Od svých patnácti nevím, co je to klid. Vždycky to bylo tak, že jsem v těhotenství pracovala do poslední chvíle, pak porodila a rychle se zase vrátila na plac,“ vzpomíná herečka.

  Obětuje kariéru 

Dlouho se zdálo, že kariéra a herectví je pro Vilhelmovou tím nejdůležitějším. Když oznámila, že si chce dát roční pauzu, bylo jasné, že za tím musí být něco opravdu zásadního. „Začnu jakoby od začátku. Dám si rok života bez ambic,“ oznámila herečka, která by mohla být klidně už dávno v jiném stavu. Možná jí klid doporučili i lékaři, přece jen těhotenství po čtyřicítce může být rizikové. Kdoví, možná se už brzy dočkáme radostné noviny.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden