Můj čas na kafíčko

Má Švandová dalšího bohatého ctitele?

Hvězda seriálu ZOO Jana Švandová (76) je stále ženou s velkým osobním kouzlem a přirozenou krásou. Není tak divu, že se za ní muži otáčí, a některým dokonce nestačí, že se na ně hezky usměje.


Říká se, že už ji několik měsíců uhání jistý movitý podnikatel, který jí slibuje život v luxusu a exotické dovolené. Má ale u herečky, která má doma sympatického manžela, úspěšného developera Pavla Satorie (74), vůbec nějakou šanci?


Pavel Satorie (74).

Je to velké lákadlo

Vidina finanční svobody a toho, že nebude muset hnout do konce života prstem, je sice lákává, ale zahodit krásných třicet let s manželem? To si moc nedokážeme představit.

Vždyť spolu neměli ani žádnou krizi, a dokonce zvládli i složité covidové období. Během toho trávili hodně času doma, na což nebyli zvyklí. „Je pravda, že tak dlouho jsme spolu ještě nebyli. Je to těžká vztahová zkouška,“ říkala Švandová v době pandemie covidu a s ním spojeného „lockdownu“.

Další rozvod už nechce

Herečka vždy říkala, že třetího manžela už si nechá, že rozhodně neplánuje další rozvod. Nedávno si dokonce užili společnou dovolenou na Kostarice. Byli jen spolu, kamarády i zbytek rodiny nechali doma.

Chtěli si užít pravou romantiku, možná si i zavzpomínat na samotné začátky jejich lásky, kdy ještě vše bylo dokonalé. A to se jim podařilo, z dovolené se vrátili skvěle naladění a Švandová si společně strávený čas pochvalovala.

Rádi spolu tráví čas

„Pořád jsme spolu rádi,“ rozplývala se. Je tak nejspíš nepravděpodobné, že by měla manžela opustit kvůli bohatému ctiteli. Pavel Satorie je navíc natolik movitý a zajištěný, aby mohl Švandovou také náležitě rozmazlovat.

Mají se spolu jako v pohádce

Dovolené si dopřávají tak často, jak jim to práce dovolí. Herečka se navíc před časem svěřila, že jakékoli oblečení si vybere, to jí manžel s radostí zaplatí. A to musí ocenit snad každá žena.

Evidentně v něm tak našla životní lásku a udělá vše pro to, aby spolu byli šťastní ještě minimálně několik dalších let. Údajný tajný ctitel se tak nejspíš bude muset zaměřit na jinou ženu, tady s největší pravděpodobností nemá vůbec žádnou šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden