Moje šťastná hvězda

Manžel Švandovou rozmazluje jako princeznu

Našla skvělého chlapa, se kterým je Jana Švandová (76) šťastná. Povídá se ale, že ji láká především jeho majetek. A ona to nedávno víceméně potvrdila.

Hvězda seriálu ZOO a podnikatel Pavel Satorie (74) jsou spolu už třicet let, nedávno oslavili stříbrnou svatbu. Všechno se zdá být zalité sluncem. Povídá se však, že Jana Švandová (76) má všechno skvěle spočítané, dobře věděla, koho si bere a že se bude mít jako v bavlnce.

Před pár dny dorazila na akci v krásných červených šatech od renomovaného návrháře, které určitě nepatřily mezi nejlevnější. „Šaty si vybírám sama. Manžel je ale u toho a samozřejmě musí mít svou peněženku, jak jinak,“ nechala se slyšet blondýnka.

 Bohatý podnikatel Pavel Satorie (74) by byl pro zlatokopky terno.

Bojí se mladých zlatokopek?

Podle mnoha lidí je to potvrzení toho, o čem se spekuluje už dlouho. Úspěšný developer samozřejmě nemá hluboko do kapsy. Navíc se vedou diskuse také o tom, jak to v manželství mají. Stále častěji se totiž ozývají hlasy, že jsou spíš jen dobří přátelé a dávají jeden druhému volnost.

Švandová to však prý nenese úplně dobře, možná se bojí, že si manžela vyhlédne nějaká mladá zlatokopka a ona ostrouhá. Nakonec, nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy se starší zajištěný muž „zbláznil“ do ženy klidně o dvě generace mladší. A to pak nevidí nalevo ani napravo.

Vybrala si dobře

Herečka sice má nějaký vlastní příjem, ale život po boku bohatého partnera je pro ni asi mnohem příjemnější, než aby se starala o to, kolik může a nemůže utratit. Zkrátka Satorie byl dobrá volba. Přitom její vztahy ne vždy končily šťastně. Stačí si vzpomenout na plastického chirurga Huberta Topinku či filmového producenta Oldřicha Macha (80).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden