Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Slabost pro zajíčky

Dokazovat, že je člověk stále mladý, fit a plný elánu bývá vyčerpávající. Mahulena Bočanová to možná nepřiznává ani sama sobě, ale kdyby mohla, jistě by souhlasila.

Sama je mimořádně půvabná žena, navíc celebrita, a tak se o nápadníky bát nemusí, jistě by neměla nouzi, i kdyby si vybírala v přiměřené věkové kategorii. Ale to není nic pro Mahulenu, proslulou mimo jiné tím, že loví výrazně mladší fešáky.

Existují fotografie, na nichž popíjí s mladíčky, kteří by mohli být třeba i jejími syny. Takhle byla například přistižena s hercem a zpěvákem Janem Kopečným (30), o dvacet dva let mladším. Proč si vybírá samé zajíce? Mahulena to docela ochotně vysvětlila.

„Protože se chci smát. A bohužel, to je realita, mladí kluci k tomu mají mnohem blíž. A také se mě nebojí. Jak říká můj pan psychiatr: Mahulko, mladí se vás nebojí, protože nevědí, co je čeká a jaké sousto si berou.

Starší pánové jsou chytří. Když vás vidí, vezmou nohy na ramena. Mladí kluci mé špatné vlastnosti neřeší, berou je s přirozeným nadhledem. To mě osvobozuje. Připadám si vedle nich šťastná a veselá,“ tvrdí tmavovláska.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden