Můj kousek štěstí

Manžel ji drží až příliš zkrátka

Říká se tomu zlatá klec, ta je sice velice krásná, jenomže každé ženě v ní je brzy velmi těsno...

Z televize prý vyštípala kolegyni, aby mohla nastoupit do práce. Přitom uvažuje o dalším dítěti. Má zajímavé nabídky, ty ale asi nepřijme. Za vším podle všeho stojí její žárlivý manžel.

Je to velmi paradoxní situace. Eva Perkausová (29) se pár týdnů po porodu půlročního syna Kiliána vrátila do televize. Místo jí musela uvolnit Gabriela Lašková (33). Jenže vzápětí se ukázalo, že blonďatá moderátorka bude mít možná brzy druhé miminko.

Spousta diváků jí nemohla přijít na jméno. Lidé se logicky ptali, jestli jí tolik zlé krve za všechno stojí. Ona je v tom ale možná víceméně nevinně.

Povídá se, že doma pevnou rukou vládne její manžel, podnikatel Ivan Hecko (40). Právě on ji má tlačit do dalšího dítěte, sám totiž pochází z početné rodiny. Perkausová už dvakrát fotila pro pánský magazín.

Poprvé jako v podstatě neznámá, teprve stoupající hvězdička. A podle toho to dopadlo. Už tak bujné vnady jí prý „přifoukli“, jinde tělu údajně naopak ubrali atd. Druhé focení mělo větší úroveň i proto, že v té době už pracovala na Primě.

S nahotou končí

Povídá se, že by mohla přijít třetí série fotek a Perkausová by se mohla opět svléknout. Ovšem jen teoreticky. „Dnes to nepřipadá v úvahu,“ prohlásila, přestože připustila nejrůznější nabídky.

Za tímto jejím rozhodnutím je podle všeho třeba hledat Ivana Hecka. Podnikatel jí prý totiž jakékoli svlékání před objektivem rázně zatrhl.

Jako to oko v hlavě

Mnozí lidé se proto potichu chichotají, když Perkausová v rozhovorech tvrdí, jak si ráda stojí za svými názory. Množí se spekulace, že doma moderátorka naopak v podstatě žádné slovo nemá a všechno důležité rozhoduje manžel.

Některé informace dokonce říkají, že jí schvaluje, co smí a co nesmí nosit na sobě, kde má nakupovat nebo s kým má chodit na kávu či oběd. To už se nám ale zdá docela přitažené za vlasy. Na druhou stranu z mnoha stran se ozývají názory, že podnikatel je velmi žárlivý a svoji partnerku si opravdu střeží jako oko v hlavě.

Najde si milence?

Nakonec, nikdo se mu nemůže příliš divit. Minulost Perkausové je bohatá, pokud jde o románky.

Její náručí prošli třeba režisér Adrian Stojkov (53), fotbalista Václav Kadlec (31), hokejista Jiří Hora (32) či podnikatel Antonín Charouz (69). Teď si možná troufne na románek jen proto, aby si alespoň chvíli užila pocit svobody.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden