Můj kousek štěstí

Manželství Basikové v ohrožení?

O manželství Báry Basikové a jejího o patnáct let mladšího producenta Petra Poláka (38) dlouho nebylo slyšet. Žádné milostné skandály, žádné rozkoly... Teď je ale pohoda v ohrožení!.

I přes to, že jejich vztahu mnozí nedávali šance, dvojice přesvědčila, že to i s takovým věkovým rozdílem může klapat. Manželé si roky žili docela v poklidu a svorně vychovávali jejich společného syna Theodora (7), kterého zpěvačka, již trojnásobná maminka, porodila ve čtyřiačtyřiceti letech.

Jak už to ale tak chodí, i do klidných vod se může přihnat nečekaná bouře a druhý den může být všechno úplně jinak. Rozhodně nechceme do manželství Basikové a Poláka přivolávat žádnou pohromu, náznaky zpěvačky jsou však poněkud zarážející.

Svěřila se, že jejich rodina prochází dost těžkým obdobím.

Pořádně s nimi prý cloumá synova školní docházka, která odstartovala před pár měsíci. Před tím si Bára mohla třeba ráno přispat po náročním večerním vystoupení a všechno bylo víc v klidu. Její dvě dcery Marie (25) a Anna (25), které má z bývalého manželství s Peterem Basikem, už dávno odrostly, shonu kolem malých školáků Bára už dávno odvykla.

A teď musí znovu ráno nekompromisně vstávat v šest třicet, chystat dítko do školy a odpoledne jej zase vyzvedávat, do toho kroužky... "Skončily nám ty bezstarostné dny a naopak nastoupil školní řád, takže je to docela náročné," naťukla zpěvačka, že teď mají rodinu vzhůru nohama.

Partneři přehazují zodpovědnost a úkoly jeden na druhého, vznikají nové problémy a nervozita pak snadno rozhodí stabilitu manželství.

Harmonie domácnosti Basikové je nejspíš tatam. Přecijen je to už dáma ve zralém věku, kdy může být kolotoč kolem dětiček vedle náročné kariéry už nezvládnutelný. Nervy pracují a vznikne hádka, ani nevíte, jak.

"Negativní, nepříjemné změny v rodině, ať už jsou jakéhokoli rázu, mohou zapříčinit i krizi v partnerském vztahu," potvrzují psychologové. Sama zpěvačka ale nechce dávat žádné problémy najevo.

"Jsem šťastná a tím bych to uzavřela," říká úsečně. "Bára už je ponaučená, své problémy do médií neventiluje," říká o zpěvačce kamarádka. Jak to tedy Basiková se svým mužem vlastně má, se nejspíš nikdo nedozví.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden