Můj čas na kafíčko

Musí o něj bojovat s mladší herečkou?

Už delší dobu kolují zvěsti o tom, že herečka ze seriálu Slunečná či Co ste hasiči Lucie Benešová (49) prožívá manželskou krizi s hercem Tomášem Matonohou (52).

Povídá se, že vše mělo začít během natáčení seriálu Pálava, kde hrál Matonoha po boku herečky Pavly Dostálové (35). Je snad možné, že mezi nimi došlo ke žhavému románku a Benešová na to po čase přišla?

Pavla Dostálová (35).

Nechce ho ani vidět?

Herečka se poslední měsíce soustředí zejména na svou chalupu Beneška, a když už se objeví ve společnosti, s manželem to rozhodně není. Možná je na něj stále ještě naštvaná kvůli avantýře, kterou měl údajně prožít s mladší kolegyní z Pálavy, a sice s Pavlou Dostálovou (35).

Zakoukala se do něj herečka?

Ta o něm v průběhu natáčení říkala, že se do něj zamilovala a skvěle si s ním rozumí. Dcera někdejšího ministra kultury se netajila tím, že se chystá jít na jeho koncert, jednoduše jím byla okouzlena natolik, že se ho nemohla nabažit.

Není tak divu, když kolovaly zvěsti, že spolu skončili v posteli. Matonoha sice působí nevinně a naoko jako morous, ale možná v jeho případě platí, že tichá voda břehy mele. Ono to totiž není poprvé, co se povídalo, že má mít poměr s jinou ženou.

V roce 2018 velmi často odjížděl natáčet na Slovensko. Sice tvrdil, že je to proto, neboť tam lépe platí, ale kdoví, jak to bylo. O herci se říká, že si ženy umí šikovně omotat kolem prstu, a když chce, rychle mu podlehnou. Ostatně i před lety takříkajíc ukecal Benešovou k tomu, aby mu dala šanci.

Nebyla to láska na první pohled

Poznali se už v roce 1993 a tehdy ji Matonoha pozval do Brna, které ona přitom nenáviděla. Okamžiky s ním ji ale natolik okouzlily, že s ním v Brně zůstala pět dní a zjistila, že je jí s ním vlastně dobře.  Během třiceti společných let spolu prožili mnoho krásných okamžiků, a byla by tak škoda, kdyby měli jít od sebe.

Možná to ale nebude potřeba, jelikož se nám nepodařilo potvrdit, že by měl mít Tomáš Matonoha blízko k Pavle Dostálové. Klidně je tak možné, že byli vždy jen kolegové a maximálně jen kamarádi a vše další byly jen bláboly jejich soků a nepřátel. Ale třeba také ne!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden