Moje šťastná hvězda

Uteče jí brzy za mladší?

Hodně lidí Vendulu Pizingerovou (51) varovalo, že zůstane sama, protože jí Josef Pizinger (34) uteče za mladší ženou. Děje se to?

Bývalá manželka hudebního skladatele Karla Svobody (†68) je stále nádherná žena, na druhou stranu ani Vendula Pizingerová (51) čas zastavit nedokáže.

S cestovatelem a fotografem Josefem Pizingerem (34) jim to prý v poslední době hodně skřípe, protože sympatický chlapík má pokukovat po výrazně mladších kráskách, než je jeho partnerka. Je to věc, na kterou ji někteří lidé už roky upozorňují.

Dívá se raději jinam?

Někteří lidé se dokonce nechali slyšet, že ředitelka Kapky naděje mu občasný úlet toleruje a dívá se prostě jinam. Proč by to ale dělala? Vysvětlení může být jednoduché – logicky nechce, aby zůstala sama, tím spíš, když vychovávají syna Pepíčka (2).

Je pouze otázka času, kdy ji vymění za jinou ženu?

Fakt je, že Pizinger je velmi pohledný muž a nikdo by se nemohl divit, kdyby po něm ženy toužily. Navíc už toho má hodně za sebou, projel kus světa a má tedy o čem vyprávět, hovoří se o něm také jako o velmi zábavném společníkovi, který nezkazí žádnou legraci. A s ženami to podle všeho výborně umí.

Milují adrenalin

Na druhou stranu o Pizingerové se ví, že je pořád plná energie, dokáže svého partnera překvapovat novými a novými nápady a stačí mu úplně ve všem. Jezdí spolu i na adrenalinové výlety, v terénním autě například procestovali Balkán, v Rumunsku je dokonce málem napadl medvěd.

S ničím nemá problém, vždy partnera věrně následuje. Přesto se šíří drby, že jsou prostě jen velmi dobří kamarádi, kteří si v mnoha věcech vycházejí vstříc, a že kdyby nebylo jejich synka, už by spolu pár netvořili. Pokud je to pravda, pro Vendulu by nový začátek rozhodně nebyl jednoduchý.

Přes všechny informace ze zákulisí českého showbznysu si ale v redakci nemyslíme, že by zvěsti o jejich problémech byly pravdivé. Naopak nám přijdou jako bezproblémový pár. Ano, nějaké trable asi sem tam mají. Ale ruku na srdce, kdo je v tomto ohledu naprosto v pohodě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden