Můj čas na kafíčko

Nový seriál s Decastelo, Batulkovou a Řandovou: Drbny se vrací na scénu!

Poté, co telenovela Slunečná propojila jejich osudy, se z hereček, které se na natáčení setkávaly po dobu dvou let, staly nerozlučné přítelkyně. Nyní je potvrzeno, že seriálové drbny Eva Decastelo (45), Dana Batulková (66) a Regina Řandová (56) se opět spojí ve zbrusu novém seriálu s více díly.

I když se natáčení seriálu již skončilo, herečky si udržely kontakt a pravidelně se schází na společném obědě či večeři alespoň jednou za tři měsíce. Organizaci těchto setkání obvykle přebírá Eva Decastelo, jejíž zkušenosti z původní profese produkční jí v tom velmi pomáhají.

I kamarádka Dana Batulková (66) kdysi prožila ošklivý rozvod. Dámy si mají o čem vyprávět. S Reginou Řandovou (56) a Evou jsou společně sehrané ženské trio!

„Organizace je sice náročná, protože máme všechny hodně práce, ale radost ze setkání stojí za to," svěřuje se moderátorka, která se těší, že se s přítelkyněmi znovu setká i před kamerou.

„Ano, opravdu pro Primu točíme nový seriál, ale více informací zatím sdělit nemohu,“ potvrdila nám Eva Decastelo (45)! Nedávno také na sociální síti zveřejnila společnou fotografii s Danou a Reginou. „Znovu jsme spolu a tentokrát na pracovní bázi! Více detailů bude brzy následovat,“ napsala k obrázku Decastelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden