Můj kousek štěstí

Po rozchodu Hana Kusnjerová onemocněla

Krach bývalého vztahu ji dostal na dno. Nebylo by divu, kdyby se proto další lásce vyhýbala...

Hvězda Zlaté labutě si prožila peklo. Potýká se s prokletím nazvaném panická porucha, což je děsivý stav, kdy pacientovi silně buší srdce, těžce se mu dýchá a má pocit, že mu každou vteřinou hrozí smrt.

Všechno začalo, když se Haně Kusnjerové (39) narodila dcera Eliška (6) a její vztah s tehdejším partnerem se začal bortit. Do práce se po porodu vrátila brzy.

Do jisté míry ale tehdy utíkala od toho, co zažívala doma. „Došla jsem k názoru, že partnera miluji, ale nedokážu s ním žít,“ vzpomíná na těžké časy brunetka, která vztah s otcem své dcerky nedokázala udržet a zůstala raději sama.

Zlatá labuť jí pomohla k popularitě, stejně též Barboře Bočkové.

Střídavá péče o dceru byla pro křehkou tmavovlásku začátek konce. Dostavila se první panická ataka, trvala hodiny, byla srovnatelná se závažnou otravou.

Stavy se vracely, kráska hubla, vážila jen čtyřicet sedm kilogramů a nebyla schopna starat se o dceru, musel pomoci bývalý partner. Vyhledala odbornou pomoc, nastoupily léky a psychoterapie.

Silnou ataku už dlouho neměla, pomáhá jí například práce. A jistě by pomohla i nová láska. Tu ale herečka veřejnosti buď šikovně skrývá, nebo na ni stále marně čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden