Můj čas na kafíčko

Přišla manželovi na mladší milenku?

Nestárnoucí herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty Tatiana Dyková (45) je znovu pravidelně na televizních obrazovkách. Ačkoli jí úspěch seriálu určitě dělá radost, v osobním životě podle našich informací to nejšťastnější období právě nyní rozhodně neprožívá.

Zvláštní spekulace jí ničí život

Znovu po nějaké době se nesou českým showbyznysem informace o tom, že má mít její mladší manžel, hudebník Vojtěch Dyk (38), milenku. S tou se měl údajně seznámit na jednom ze svých koncertů.

Spustil se snad s jednou ze svých fanynek? Ačkoli se to snaží na sobě nedávat znát, má být v posledních týdnech Tatiana Dyková opravdu smutná.

Vojtěch Dyk (38).

Povídá se, že je z toho hodně smutná

Spekulace o tom, že jí měl být manžel nevěrný, se donesly až k ní a to ji znepokojilo. Sice mu věří a pevně doufá, že to není pravda, ale zároveň ví, že je to jen opakování historie a bohužel vcelku nedávné. Zkraje roku 2023 zničehonic odešel Vojtěch Dyk z Hudebního divadla Karlín, kde byl přitom velmi úspěšný.

Zvláštní konec v divadle

Oficiální verze sice měla znít tak, že je pracovně velmi vytížený, ale od začátku se povídalo, že je to blamáž. Kolovaly zvěsti, že se měl zakoukat do jedné z mladičkých zpěvaček z muzikálu.

Bohužel pro něj se to měla údajně dozvědět Dyková a dát mu nůž na krk – buď v Hudebním divadle Karlín skončí, nebo mu doma na jídelním stole po večeři přistanou rozvodové papíry. Těžko říct, o kterou šlo dívku, jež ho tehdy tolik zaujala.

Románek s mladší herečkou?

Mluvilo se ale o pohledné herečce Anně Fialové (28), s níž se potkával ve hře Legenda jménem Holmes. Tehdy ale manželství Dykových krizi překonalo, a oba se dokonce v průběhu roku 2023 několikrát bok po boku objevili ve společnosti a působili zamilovaně.

Jaká je pravda?

Nezbývá tak než doufat, že současné povídačky o tom, že si zalaškoval s mladičkou fanynkou, nejsou založené na pravdě. Fanynek má totiž jako úspěšný, pohledný zpěvák stovky, a jelikož se s nimi rád fotí a třeba občas nějakou i obejme, vznikají kvůli tomu podobné fámy.

Pořád platí, že sama Dyková nikdy o manželově nevěře nemluvila. Buď mu tak věří a dobře ví, že to jsou jen pomluvy, nebo mu prostě třeba nějakou nevěru odpustila, protože ho tolik miluje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden