Moje šťastná hvězda

Usiluje o Dykovou jiný muž?

Povídá se, že láska z jejich vztahu postupně zmizela a prý je jen otázka času, kdy se rozejdou.

Má ctitele, který jí nadbíhá, Tatiana Dyková (45) ale prý odolává. Takové fámy se šíří českým showbyznysem. Některé indicie tomu nasvědčují.

Jejich manželství je podle všeho v krizi. Tatiana Dyková (45) před nedávnem šokovala prohlášením: „Jako kdybych dojela do cíle jedné cesty. Jsem v depu a rozhoduji se, po jakých kolejích se vydám.“ Bylo to potvrzení spekulací, že to mají s Vojtěchem Dykem (38) nahnuté?

Muži o ni mají zájem, nikdo se nemůže divit.

Dalším krokem bude rozvod?

Ostatně od samého začátku jejich manželství se s drobnými pauzami skloňuje, že pro sebe prostě nejsou stvořeni. Sama herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty před nějakou dobou přiznala, že si s Dykem chtěla jen užít a pak jít dál.

Jenže se zamilovala a další osud jejich vztahu je známý – manželství, společný syn Alois (10). Jenže co dál, bude další kapitolou rozvod slavného páru? Dyková už to jednou zažila s producentem Pavlem Čechákem (49). A jestli ji Dyk v minulosti dokonce i podvedl, tak možná nebude mít jinou možnost.

Prý spolu měli románek během natáčení Pana profesora.

Objevil se galantní muž?

Spekuluje se totiž o románku jejího manžela s pohlednou Beátou Kaňokovou (35), měli se sblížit v době, kdy spolu hráli v seriálu Pan profesor. Někdy v té době se podle některých zdrojů „lámal chleba“, tenkrát prý měla trpělivost Dykové definitivně přetéct.

A jak to tak někdy bývá, v takových chvílích se může objevit někdo, kdo člověka dokáže povzbudit, potěšit a přivést na jiné myšlenky. Odpovídaly by tomu řeči, které se šíří ohledně jejího „kamaráda“, jenž se jí má už nějakou dobu dvořit, lichotit jí, říkat, jak je krásná a jedinečná.

Zkrátka všechno co, čeho už se prý od Dyka nedočká. Herečka je silná žena, zatím se údajně vše odehrává v mezích slušnosti. Může být ale jen otázka času, kdy kavalírovi podlehne. Tím spíš, jestli je to někdo, kdo to se ženami umí a využije toho, že herečka může být z domova dlouhodobě docela dost rozhozená.

Spolu jsou už jen kvůli synovi?

Nikdo se nemůže divit, když se mluví o tom, že manželé jsou spolu už jen kvůli Aloisovi, kterému nechtějí pokazit dětství. Mohou čekat, až klučina ještě o něco povyroste, aby lépe chápal souvislosti případného rozvodu.

V redakci však věříme, že i kdyby to mezi nimi opravdu špatné, není to tak zlé, aby to nešlo napravit. Asi by potřebovali nějaký impulz. Třeba společná dovolená, vypnuté mobily a rodinná pohoda, to by mohlo fungovat. Nebo si prostě všechno od plic vyříkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden