Můj kousek štěstí

Proklouzl jí mezi prsty?

Pokud laťku nároků sníží jen o fous, řady nápadníků jistě okamžitě zhoustnou... Ví to?

Působí jako silná, nezávislá žena. Jenomže to může platit jen do jisté míry. I ona touží po mužské náruči. Ta jí zřetelně chybí a krásná blondýnka si údajně dost zoufá.

Není to tak dávno, co se nejen zákulisím showbyznysu neslo, že Kateřina Brožová (55) má nového nápadníka. Mělo jít o bohatého podnikatele. Jenomže to spíš bylo jen zbožné přání jejích blízkých.

Vypadá to totiž, že nikoho nemá, přestože se kolem ní točí celá řada mužů. Dobře informovaný zdroj, který si přál zůstat v anonymitě, nám navíc prozradil, že herečka je z toho docela špatná. Odpovídala by tomu i některá její vyjádření na sociálních sítích.

„Na jevišti je mi dobře,“ napsala si k zasněné fotce z koncertu. Jako by tím dávala najevo, že jinak to stojí za starou belu. Každopádně kolují drby, že na tom není moc dobře, tím spíš před Vánoci se „blbá nálada“ ještě vystupňovala.

Alespoň v tomto směru se tak snad s novým rokem bude všechno jen zlepšovat. Dá nějakému muži z četného zástupu svých nápadníků šanci? Problém asi je, že je laťka nastavena příliš vysoko a nezdá se, že by Brožová chtěla být s někým, kdo má třeba i vítr  peněžence.

Což by samozřejmě nebylo nic, co by se nedalo pochopit. Ostatně, není zvyklá strádat. Dceru Kateřinu (21) má z nevydařeného manželství s bohatým podnikatelem Zdeňkem Tomanem (61).

Chodila s milionářem Petrem Kovarčikem (†61) či slovenským miliardářem Borisem Kollárem (57). Třeba je ale čas zkusit slevit ze svých přehnaných nároků.

Nikdo samozřejmě netvrdí, že má herečka randit s chudákem, který nemá ani na zaplacení večeře. Na druhou stranu neškodí rozšířit si obzory, tím spíš ve vztazích. A třeba by nakonec Brožová zjistila, že to není až tak špatné, jak si původně mohla myslet...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden