Můj čas na kafíčko

Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem se mají jako v pohádce

Prozradila, že žije s velkým gentlemanem a sympaťákem.

Není žádným tajemstvím, že je herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská (64) stále velmi vytížená.

Režiséři jí stále nabízejí zajímavou práci, a kdyby chtěla, byla by v jednom kole a prakticky neměla žádný volný den.

Ráda si užívá naplno

Jenže takový život Adamovská žít nechce. Má ráda svůj klid a nabídky dlouho a pečlivě zvažuje. Navíc se netají tím, že zná svou hodnotu. Dokonce se vůbec nebojí vyjednávat o honorářích, což si většina herců samozřejmě dovolit nemůže a okamžitě by na to doplatili.

„Člověk musí znát svou cenu,“ má v tom Adamovská jasno. Je navíc natolik úspěšná, že dokonce nemá potřebu mít svého svého agenta. To je samozřejmě výhodné, protože mu nemusí platit provizi, a všechny peníze tak jdou hezky na její konto.

O oba je stále velký zájem

S manželem, hercem Petrem Štěpánkem (75), si tak mohou užívat života naplno. Dovolit si kvalitní jídlo, ale také cestovat za poznáním i do exotických zemí. Herečka s ním tráví maximum možného času, a dokonce prý často tvůrce přemlouvá, jestli by nemohli natáčet spolu.

To se jim už dlouhé roky daří v Ordinaci v růžové zahradě 2 a také se občas spolu objeví i v divadle. Samozřejmě i sám Štěpánek má mnoho nabídek, protože patří k našim nejlepším hercům. Sympatičtí manželé jsou tak jednou z nejúspěšnějších dvojic v českém showbyznysu.

Hluboko do kapsy nemají

Proto si mohou dovolit žít život, který je nám, běžným smrtelníkům, vzdálený. Plně si ho ale samozřejmě zaslouží, protože pracují už mnoho let a nevyhýbají se ani složitým rolím. Oba by si přitom klidně už mohli užívat důchodu, jako mnoho z nás. Jenže diváci a tvůrci o ně stále mají zájem a oni hereckou profesi milují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden