Moje šťastná hvězda

Skončila Nesvačilová se zlomeným srdcem?

Chvíli se zdálo, že je Denisa Nesvačilová (32) znovu šťastná. Jenže bohužel má asi opět srdce na cáry. Románek s pohledným kolegou podle všeho nevyšel.

Měl se k ní chovat jako princezně, zahrnovat dárky a chovat se tak, jak Denisa Nesvačilová (32) dlouho nepoznala. Jenomže teď to vypadá, že s pohledným Janem Kopečným (34) zrzka ze seriálu ZOO není.

Proslýchalo se však, že hezounek to hrál na několik stran. Už několik let je jeho partnerkou tanečnice Věra Vodičková. A jestli Nesvačilové tvrdil, že se rozešli, tak to podle všeho není pravda. Možná to byl důvod, proč je kráska zase sama a opuštěná.

 Je možné, že se Jan Kopečný (34) vrátil ke své přítelkyni.

Zradil ji a dal přednost jiné ženě

Přitom by si zasloužila, aby konečně našla chlapa, který z ní nebude dělat hlupačku. Vždyť scenárista Petr Kolečko (40) se k ní zachoval jako ke kusu hadru, když jí sliboval lásku a romantický výlet a místo toho si potají vzal její sokyni v lásce Anetu Vignerovou (36).

Chudinka! Rozerval jí srdce a duši a dlouho to vypadalo, že herečka žádnému muž jen tak neuvěří. Pokud si pak k sobě pustila Kopečného a ten ji také odkopl, tak to asi muselo hodně bolet.

Porozhlédne se jinde?

V redakci jsme se shodli na tom, že by Nesvačilová měla začít hledat v jiných vodách, než je showbyznys. Najít zde věrného, milujícího a oddaného partnera je dle jejích dosavadních pokusů hodně těžká disciplína.

Kromě Kolečka nějakou dobu randila s Vilémem Postráneckým (35), synem známého herce Václava Postráneckého (†75). Chodila také třeba s režisérem Danem Pánkem (36). Nikdy to ale nevyšlo. Zkusit nějakého pohledného účetního, bankovního úředníka či zahradníka by nemuselo být od věci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden