Moje sladké tajemství

Řítí se do náruče dalšího ženáče?

Trable s Kolečkem jí evidentně nestačily.

Talentovaná herečka Denisa Nesvačilová (32) se po drsném rozchodu s režisérem Petrem Kolečkem (39) dušovala, že už nechce žádného chlapa dlouho ani vidět a bude se soustředit hlavně na svou kariéru. To se teď ale nejspíš změnilo!

Chvíli se spekulovalo o spolužákovi z DAMU, pro kterého měla sexy zrzka zahořet, nakonec ale zasáhl Amorův šíp úplně někde jinde. Do seriálu ZOO, kde herečka nově hraje, míří totiž herec Jan Plouhar (41), pro kterého má dle všeho velkou slabost.

Kolegové jsou z ní vedle, zatím si ale pokaždé vybrala špatně.

Když se to dozvěděla, prý se štěstím rozbrečela a pištěla jako malé dítě! Znají se už od seriálu Slunečná, kde spolu hráli milenecký pár. A už tehdy se proslýchalo, že nejsou jen přátelé.

Bude se historie opakovat?

Osud jim ale údajně nepřál, a tak z toho nic víc tenkrát nebylo. Že by jim život dával druhou šanci? Má to ale jeden malý háček! Plouhar má být totiž ženatý s Radkou Slatinskou, členkou Baletu Národního divadla. O soukromí však herec zarytě mlčí, což jen nahrává dalším spekulacím.

Tomuhle sexy tělu odolá jen málokterý muž.

Otázka je, zda bude Nesvačilová poté, co jí Kolečko dával falešné naděje a pak se nečekaně oženil se svou bývalou partnerkou Anetou Vignerovou (36), vůbec ochotna dát šanci ženatému muži. Nezasloužila by si konečně muže, pro kterého bude tou jedinou a nebude o něj muset bojovat s jinou ženou?

Zda jí přinese štěstí dávný kolega, se jistě brzy ukáže. Pokud by měli v ZOO znovu milostnou linku, možná by se oné pověstné jiskře už zkrátka neubránili.

Už dříve se nechala slyšet, že její budoucí láska musí být muž inteligentní, vtipný a empatický. A to Plouhar jistě splňuje! Kdoví, třeba z toho bude opět dramatický milostný trojúhelník.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden