Můj čas na kafíčko

Skončili spolu v posteli?

Konečně ji přebolela zrada od Kolečka a je znovu zamilovaná?

Už několik měsíců si vrabci na střeše cvrlikají, že k sobě mají blízko herečtí kolegové Denisa Nesvačilová (32)Jan Kopečný (34).

Začalo to nevinně, pouze v kolegiální rovině, ale nyní je skoro jasné, že je mezi nimi něco víc. Oba se spolu objevili na nedávné firemní akci jednoho z českých pánských časopisů a vypadali vedle sebe zamilovaně.

Jan Kopečný (34).

Dokonce ochotně pózovali fotografům a kameramanům a vlastně dělali všechno pro to, aby působili jako pár, který je už spolu minimálně několik let. Soukromý život Kopečného je však opředen tajemstvím.

O Nesvačilové ze seriálu Jedna rodina víme, že jejím posledním oficiálním partnerem byl scenárista Petr Kolečko (39). Krásné chvíle, které spolu prožili, by ale herečka nejspíš nejraději vymazala z paměti.

Utekl ke své bývalce a Nesvačilovou nechal ze dne na den na ocet. Pokud se z tak velkého zklamání už dostala a pustila do svého srdce dalšího muže, je to jen dobře. Tak krásná žena by sama být určitě neměla. Do Kopečného má být ale zakoukaná i Lucie Borhyová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden